lauantai 31. tammikuuta 2015

Arkitreeniä

Ihan sattumalta sain pitkästä aikaa kuvia ihan meidän arkiratsastelusta, kun kaveriaan kuvaamassa ollut Anni pyysi lupaa kuvata Harriakin. Anni saikin tunnin aikana räpsittyä muutamia oikein kivoja kuvia - en edes tiennyt että näinkin pimeästä maneesista voi ihan oikeasti saada julkaisukelpoisia kuvia!


Tällä kertaa tehtiin meille tosi tyypillisiä tehtäviä; Lyhentelin ja kokosin sekä vuoroin ratsastin eteen ravia ja laukkaa, käynnissä hain rauhallista ja tasaista tahtia ja ratsastin pohjeapuja läpi pohkeenväistöillä ja avotaivutuksilla. Harri toimi oikein kivasti, kuten se on nyt toiminutkin pidemmän aikaa lähes joka ratsastuskerralla. Vielä enemmän kun vain saataisiin energiaa takaosaan ja etupää samalla pysymään kevyenä, niin asiat alkaisivat olla oikein todella hyvin! Toisinaan saadaan kyllä ihan todella kivoja ja hallittuja pätkiä, kuten joululomalla valmennuksessa, jolloin pujoteltiin laukassa tötteröitä ja samaisessa tehtävässä vuoroin muutaman askeleen välein ratsastettiin eteen ja koottiin ravia. Hyvinä päivinä hankalatkin jutut onnistuu yllättävän hallitusti!

Mutta tässä siis kuvia ihan perus itsenäisestä treenistä, kuvista mielettömän iso kiitos Annille!
2 kommenttia

 1. Hih, kiitos kiitos :D
  Lauantaina mulla olikin seuraava valkia kuvattavana maneesissa, ja kiitos teidän oli jo jonkinnäköinen mielikuva millä asetuksilla kannattaa lähteä kuvaamaan ;)
  Olen käytettävissäsi kun vain haluat! Jos ei muuten vaan satuta maneesille samoihin aikoihin ilmoittele kuvapulasta s-postiin anni.jauhiainen@gmail.com. Mä otan vastaan kaiken mahdollisen treenin kameran käytössä aikataulun sallimissa rajoissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että, hieno juttu! :) Olisi kiva jos joku kerta pääsisit kuvailemaan Ebeniä, siinä olisi taas eri väristä karvapeitettä kuvattavaksi. Ja esim. ens sunnuntaina 8.2 mulla olis Harrin kanssa kouluvalkku klo 9 :)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat