maanantai 6. toukokuuta 2013

HermolomallaKuten ainakin instagram- kanavan seuraajat ovat huomanneet, blogin hiljaiselon aikana ollaan Winnien kanssa lomailtu Metsäkylässä. Kaikki kun ei aina mene ihan niinkuin Strömsössä, niin erinäisten käänteiden kautta on poni palannut kotikonnuilleen. Tilanne on edelleen epäselvä, mutta eiköhän meidän kohtalo selvinne tässä lähiaikoina. Toivottavasti kaikki asettuu parhain päin..

Winnie on nyt siis viikon verran majaillut Metsäkylässä ja olen käynyt sitä siellä hoitamassa ja ratsastamassa. Hyvin tamma on kotiutunut; kuin ei olisi koskaan lähtenytkään. Olen liikutellut ponia kevyesti tasaisella ja eilen hypättiinkin kunnolla, kun ihastuttava hovikuvaajamme Nenna tarjoutui tulemaan seuraksi. Tuntui hassulta, miten esteet vaikutti isolla kentällä niin pieniltä. Kun viime kesänä hypättiin vihreä-keltaista porttia, tuntui se niin mahdottoman valtavalta ja isolta. Nyt tuo samainen este näytti varsin pieneltä ja helpolta. Kaipa ponin hyppytekniikka on parantunut vuoden takaisesta sen verran, ettei tuon kokoisen esteen ylittäminen jännitä enää laisinkaan. :) Pystykin todettiin lopulta laskujen mukaan vain vähän vajaan metrin korkuiseksi - vuosi sitten en olisi ikinä uskonut ponin ylittävän niinkin isoa estettä niin vaivattoman oloisesti.

Tänään hyödynnettiin maastoreittejä, jotka on hurjan hyvät ja ruhtinaalliset Kartanon tallin maastoihin verrattuna; poni sai kulkea pitkässä narussa lintujen viserrellessä, kun pitkään on pitänyt liikkua varovaisesti bussien ja rekkojen seassa.

Saa nyt nähdä mitä tässä tapahtuu vai tapahtuuko mitään, näillä nyt toistaiseksi mennään.


Harjoitusravi sai aikaan krampin ja olin varma, että
vähintäänkin umpisuoli repesi. Olin lähes varma
kuolemasta ja Nenna sankarina päätti ikuistaa
kuoleman hetken ja tuskani. 

6 kommenttia

 1. Kivoja kuvia! Sä kirjoitat tosi selkeesti ja sitä on tosi kiva lukea:)

  VastaaPoista
 2. Oi ihania kuvia ja kiva postaus taas kerran :)

  VastaaPoista
 3. Eikös Winnien pitänyt jäädä sulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyysin saada ylläpitoon, mutta omistaja ei suostunut.. Seuraavaksi piti jäädä mulle ratsastettavaksi ja kilpailtavaksi, mutta sen osalta asiat on vielä vaiheessa.

   Poista
 4. Ok... Oon aikasemmista postauksista käsittänyt väärin :) Mutta Winnie on siis myyty jo?

  VastaaPoista
 5. Tässä on niin paljon väännetty ja käännetty, etten yhtään ihmettele jos on mennyt vähän ohi tai olet ymmärtänyt väärin - en itsekkään ihan tiedä missä mennään! :) Poni oli tarkoitus myydä naiselle, joka tahtoisi minun jatkavan vuokraamista ja kilpailemista, mutta toistaiseksi kaupat eivät ole vielä toteutuneet. Poni on siis edelleen ratsastuskoulun omistuksessa ja käyn nyt liikuttelemassa sitä, kunnes tilanteet vähän selkenee. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat