maanantai 27. toukokuuta 2013

Kesä tulee, ota koppi!

Tänään on kevään viimeinen koulupäivä ja huomenna pääsen lopettamaan työharjoittelunkin. Vihdoin mulla alkaa jäädä enemmän aikaa niin Winnielle kuin kavereillekin!  Viimeinen kuukausi on ollut hirvittävän kiireinen, kun olen tehnyt viiden viikon harjoittelujakson neljässä viikossa; tämä on siis tarkoittanut ylimääräisiä harjoittelupäiviä ja pitkiä työvuoroja. Harjoittelun alussa kävin samaan aikaan vielä töissäkin, joten ylimääräistä aikaa ei todellakaan ole ollut. Harvat vapaapäivät ja yöt on olleet epätoivoisia yrityksiä pitää yllä sosiaalisia suhteita.

Winnien kanssa olen puuhaillut viimeisen viikon ihan yksinäni. Ollaan käyty maastossa ja väännetty koulua maneesissa. Poni on ollut varsin kiva ratsastaa, etenkin laukka on alkanut taas sujua. Eilen tarkoituksena oli tehdä vain pitkä maastolenkki, mutta hommasta ei tullut mitään itikoiden takia. Ehdittiin kulkea metsässä ehkä 15 metriä kun Winnie alkoi huiskia hännällään vimmatusti, potkia mahansa alle, peruuttaa väkisin pusikkoihin ja stepata pienessä ravissa eteenpäin. Se on mielettömän herkkis ötököille eikä voi sietää niitä laisinkaan! Viime vuonna poni kipitti vielä ohjaa vasten ja keräsi hirvittävästi kierroksia kun sen ei antanut juosta ulos metsästä. Nyt se keskittyi helpottamaan omaa oloaan huiskimalla ja potkimalla, eikä niinkään protestoinut ratsastajaa. Päädyttiin sujahtamaan ulos metsästä heti seuraavalta polulta ja palattiin tallille jatkamaan treeniä maneesiin.

Odotan innolla lämpimiä ja aurinkoisia kesäpäiviä, jolloin voin viettää koko päivän tallilla aamusta iltaan. Tuollaiset päivät on vaan niin rentouttavia! Rentoja maastolenkkejä ilman satulaa, ponin pesua, laiduntamista, varusteiden pesua, auringonottoa, jäätelöä... Mitä te lukijat odotatte kesältä ja tältä blogilta, millaisia postauksia haluatte lukea? Kesän tullen mulla pitäisi tosissaan olla aikaa toteuttaa erilaisia postausideoita paremmin kuin tähän mennessä. :)

3 kommenttia

 1. Aion kesällä käydä ratsastusleirillä, Ruotsissa serkkujen luona... + Mahdollisesti muuttaa :(

  Kysymyspostaus, maastakäsittelysarja?

  VastaaPoista
 2. Ois kiva joku kysymys postaus vaikka? Ja Winnie on niin suloinen<3
  Käytkö kurkkaamassa mun blogia:minunelama2.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. ajattelin tulla kuvaamaan sua ja winnietä kesällä ;)
  ja vaikkapa videopostaus tai joku elokuvatrailerin tapainen video tai vaikkapa taas varusteurheilu-viikko ?

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat