torstai 30. toukokuuta 2013

Tekstiiliurheilija vauhdissa


Koulu ja harjoittelu on nyt loppu, joten mulla on vihdoin (valitettavasti) ollut aikaa kierrellä vähän hevostarvikeliikkeitäkin. Tuossa aikaisemmin teinkin vähän listaa enemmän ja vähemmän tarpeellisista varusteista ja pienen järkeilyn ja tarjonnan kartoittamisen jälkeen päädyin ostamaan ponille pari huopaa ja jalustimet. 

Ajatuksena oli alunperin ostaa kouluratsastussuojat, mutta totesin niiden olevan lopulta aika turhat. Samahan se on käyttää tavallisia jännesuojia, kun nekin suojaavat ponia yhtä lailla (ellei paremminkin) iskuilta ponin sotkeutuessa omiin jalkoihinsa. Kylmäyssuojat on vielä hankintalistalla samoin kuin mahdollisesti kypärä ja ratsastushousut itselleni, mutta ne täytyy tilata netistä.

Suomen Ratsutarvikkeelta löysin kivan sinisen huovan, johon innostuin kiinnittämään itse helmiä ja pieniä timantteja. Winnien lähes kaikki huovat on ponikokoisia, joten ihan oikeasti sopivan kokoinen huopa tuli tarpeeseen. Nyt rohkenen ehkä myydä taas yhden pienen pois.. 

Agrimarketissa käytiin alunperin aivan muussa tarkoituksessa, mutta bongasin sieltä hurjan kivan vaaleanpunaisen Horzen kouluhuovan, joka oli viimeinen laatuaan ja ilmeisesti tuon vuoksi -30% alennuksessa. Tuonkin reunoihin lisäsin itse vaaleanpunaisia timantteja, sopivat mielestäni oikein kivasti! 

Agrista mukaan tarttui myös kevyet komposiittijalustimet sinisillä jalustinkumeilla. Pinkit jalustinkumit mulla onkin jo ennestään yhden blogiarvonnan jäljiltä, kiva saada nekin käyttöön. Tuon malliset kun ei sovi muihin jalustimiin laisinkaan. Tällä hetkellä Winniellä on koulupenkissä kiinni hirvittävät vanhat ja ruosteiset kumilenkkijalustimet, joiden jalustinkumeissa ei ole pitoa nimeksikään. Netissä ainakin kehuttiin kovasti komposiittijalustimien kumien pitoa, saa nähdä ovatko todella niin hyvät. Joka tapauksessa jalustimet oli oikein oiva ostos etenkin talvea ajatellen, kun nuo eivät johda kylmyyttä samoin kuin metallijalustin. Toki lisäksi on myös näin tekstiiliurheilijana kiva vaihtaa jalustinkumeja muiden varusteiden värin mukaan. ;)

Näiden lisäksi Winnie sai myös hurjan kilon pakkauksen lakritsiherkkuja, niiden kanssa on kiva lähteä opettelemaan taas uusia temppuja.. ;) 


7 kommenttia

 1. Paljon noilla jalustimilla oli hintaa? :) ja paljon arvelet jalustinkumien maksavan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita saa myös horzelta, hinta pyörii siinä 22 euron paikkeilla:) kumit maksaa ehkä reilun vitosen?

   Poista
 2. myytiinkö winnie? miksi ostat uusia varusteita jos se myydäänkin vaikka pois :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei myyty, se on nyt ratsastuskoululla. Toistaiseksi saan jatkaa sen kanssa.. Ylimääräiset varusteet saa aina varmasti myytyä jos ei itsellä ole enää tarvetta:) huovat ja jalustimet kuitenkin sopii mille vaan hepalle jatkossakin vaikka w lähtisikin.

   Poista
 3. Kivoja noi timantit, ku oot kiinnittäny :)

  VastaaPoista
 4. Miten nuo timantit pysyy pesussa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät varmaan pesukoneessa pysykkään kun en jaksanut ommella kiinni (:

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat