perjantai 31. toukokuuta 2013

You are everything that I live forYou are everything that I live for
Everything that I can't believe is happening
You're standing right in front of me
With arms wide open
All I know is
Every day is filled with hope
'Cause You are everything that I believe for
And I can't help but breathe you in
Breathe again
Feeling all this life within
Every single beat of my heart

7 kommenttia

 1. Ihana video.. Hei olis kiva jos voisit tehdä sellasen postauksen jossa muut ihmiset käsittelisivät ja ehkä mahdollisesti ratsastaisivat sitä. Olisi kiva nähä onko se muiden kanssa yhtä hieno ku sun..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei valitettavasti ole lupaa päästää muita winnien selkään:( mutta esim vuokraaja, joka käy tunnilla kerran viikossa ponin kanssa, pärjää ihan hyvin:) ei winnie ole enää mikään mahdoton muiden kanssa, tosin kokemattomampia varmasti testaa ja kusettaa niin käsiteltäessä kun ratsainkin.

   Poista
 2. Mahtava video: se välitti upeasti tuon ilon, onnen ja rakkauden tunteen teidän välillänne. Unelmoin, että saisin tuollaisen luottamussuhteen joskus jonkin eläimen kanssa. Mykistyin loistavasta videostasi...

  VastaaPoista
 3. Moi,
  Taidan kanssa tuntee sen vuokraajan joka ratsastaa Winniellä kanssa ollan ratsastettu samassa ryhmässä ja hänestä on tullu mulle tosi tärkee ystävä ja hän usein on autanu mua Röllin kanssa ponin kuntoon laitossa muutkin on auttanu.

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat