perjantai 18. maaliskuuta 2011

Tilaukseen!

Päätin nyt että viikonlopun aikana varmasti tilaan vihdoin sitä tavaraa englannista equestrian clearancelta vaikken saisi ketään muuta porukkaan tilaamaan. Varmaan puolisen vuotta on jo pitänyt tilata kaikkea ihanaa vaaleanpunaista, nyt kyllä tilaan!

Juli saa pinkin korvahupun, toivotaan että pony-kokoinen on sopiva. Ei kyllä välttämättä ole, mutta kyllä joku muksu tallilla ostaa sen jos ei sovi Julin päähän :)



Pitkään mietin että voiko 19-vuotias ratsastaa vaaleanpunainen kypärä päässä, mutta kai sitä sitten voi kun menee vaan. Suunnittelin käyttäväni kypärää hillitysti, tyyliin ei muuta vaaleanpunaista kypärän lisäksi kuin hanskat tai ponin suojat. Ja kypärähän ei ole kokonaan vaaleanpunainen, mikä helpottaa asiaa ;) Tästä jos joku osaa sanoa, että minkä mallinen kypärä on (euroliten vai eurohunterin kaltainen?) ja miten koot vastaavat euroliten kokoja, niin mieluusti saisi kommentoida että tiedän minkä kokoisen tilaan!





Julilla on jo vaaleanpunaiset suitset, joten pakettia ajattelin täydentää vaaleanpunaisilla kumiohjilla. Sitten ei tarvitse enää säätää sen ohjien vaihtamisen kanssa jos haluaa käyttää omia suitsia..


Bongasin myös vaaleanpunaiset jalustinkumit, tosin niistä oli kuva vain sinisenä. Tällaiset siis kuitenkin tilaan vaaleanpunaisena, pitääkin muistaa tarkistaa minkä kokoiset ponin jalustimet on, että tulee oikean kokoiset.
Suitsia täydennän myös ihanilla vaaleanpunaisilla kuolaimilla. Suomestakin näitä olisi saanut, mutta paljon kalliimmalla. Näistäkin pitää muistaa tarkistaa koko.


Mitä nyt viimeksi laskeskelin niin näille kaikille tulee hintaa vain n. 80 e plus postikulut, jotka on sen 20 e jos tilaan yksin. Jos joku kaveri nyt tahtoo osallistua tilaukseen niin ilmoittaa itsestään mulle mahdollisimman pian, postikulut laitetaan tasan kaikkien tilaajien kanssa. Tietysti kuluja suhteutetaan jos nyt tilaa vain jotain pientä, ei tarvitse 2 euron harjasta maksaa 10 euroa postikuluja. Sunnuntaina voisin yrittää tilata, siihen mennessä yritän saada muutaman ihmisen mukaan tilaukseen.

13 kommenttia

  1. Heei mistä tilaat noi? :) Ite oon ihaillu tota kypärää, mut sen hinta on ollu ainaki 100e siel mistä sitä kattelin. :O Ja mä haluan sen kypärän heti. :D

    VastaaPoista
  2. Tilaan equestrian clearancelta, hintaa on vain 46 puntaa, eli vähän enemmän euroissa :) eli www.equestrianclearance.com
    Tosin postikulut on Suomeen 20 e, eli tilaaminen on kannattavampaa jos saa enemmän porukkaa tilaamaan niin saa postikuluja jaettua :)

    VastaaPoista
  3. Jos ton kypärän vaan tilaan, niin halvemmaks se tulee ku tilata suomesta 100e. :D mut joo, kiitti, voisin kattella jos saisin tuolta jotai tilaukseen :D

    VastaaPoista
  4. Ihan totta, kyllä se halvemmaksi tulee silti :) Itseasiassa kypärällä olikin kaksi hintaa, tuo 46 oli lasten koot. isommat oli vähän päälle 50 puntaa muistaakseni, mutta joka tapauksessa siis halvempi kuin sen 100 e suomesta.

    VastaaPoista
  5. Siinä kypäräs on muitaki hienoja värejä, voi ku sais kaikki. :D Mutta ehkä kaverin kans voitais tilata kypärät, nii ei tulis kalliiks. :) Sais hyvät kypärät suht halvalla. :)

    VastaaPoista
  6. Toki jos olet/olette Turun seudulta niin tilaaminen varmaan onnistuu samassa omanikin kanssa? (: Tilaaminen viivästyy varmaan ensi viikonloppuun niin tarvittaessa pääsee vielä mukaankin.

    VastaaPoista
  7. Ää, ollaan Satakunnasta eikä oo nyt hetkeen asiaa Turkuun päin, nii eipä taida onnistua :// Muuten olis ollu hyvä idea! :)

    VastaaPoista
  8. Okei, no sitten ei auta kun tilata itse :)

    VastaaPoista
  9. Ostitko ton kypärän?

    VastaaPoista
  10. moikka kun kerroit että sulla on jo vaaleanpunaiset suitset niin ootko nekin tosta nettisivulta hankkinut? ja tiiätkö oisko mahdollista saada vaaleanpunaisia suitsia mutta cobbina kun oon nähnyt vai ponikokoisia? kiitti jos vastaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on hööksiltä ostetut cob kokoiset mustat suitset, joissa on vaaleanpunaiset pehmusteet niskassa ja turvalla + vaaleanpunainen timanttiotsapanta. Lisäksi ponikokoisena mulla on kokovaaleanpunaiset nahkaiset suitset, jotka ostin uutena fb kirppikseltä, oli alunperin tilattu jostain ulkomailta. Niistä en osaa sanoa, löytyykö cob kokoisina ja mistä edes saa suoraan tilattua :/

      Poista
    2. kiitti :) niin ja onnistuin löytämään tälläseltä nettisivulta kun : rogueroyalty.com kokonaan vaaleanpunaiset suitset cobbina ja siellä on sinisiä sekä liilojakin suitsia mutta niissä vaan ei oo alaturparemmii tai en ainakaan huomannut :)

      Poista
  11. kun sellasen oisin tarvinnut :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat