lauantai 8. heinäkuuta 2017

Throwback ponin tuhmiin kisapäiviin

Viime vuonna olin tähänastisen kilpailu-urani huipulla. Sain kilpailla ahkerasti Mini-Winniellä sekä Winniellä naapuritallin kisoissa, minkä seurauksena kauden aikana tuli kartutettua useamman kymmentä kilpailulähtöä. Tänä vuonna kilpailurintamalla on ollut hiljaisempaa; olen ehtinyt pyörähtää Veikan kanssa ponin ensimmäisissä koulukilpailuissa ja Winnien kanssa taas käytiin esittämässä komeaa kuperkeikkaa esteradalla.

Koska helppoa ja pomminvarmaa (sekä helposti lastautuvaa) kilpaponia ei tällä hetkellä ole ratsastettavien listalla, on luonnollisestikin pääpaino tällä kaudella ollut vain treenaamisessa. Joitain kisoja on vielä loppuvuodelle tiedossakin, mutta kesä vietetään ihan kotinurkissa.

Sain odottamatta sähköpostiini joitakin viime vuoden kisakuvia Winniestä ja yhtäkkiä mieleni ei enää tehnytkään kilpakentille. Voisipa tämänkin tamman kesyttää kotioloissa niin, että se olisi sama mukava poni myös kilpailuissa!

3 minuuttia ennen kuvaa: "Täähän tuntuu hyvältä tänään! Aika rento ja kiva!" 

"Haista sinä *****, mä lähden nyt!" Omia kevätjuhlaliikkeitään esittänyttä ponia pyydystettiin verryttelyalueelta hyvän aikaa...

Esteitähän tämä poni ei ikinä kyttää, mutta liputtajasta oli mahdotonta päästä ohi. Lähtölinjan ylittämiseen meni aikaa useita minuutteja!

Toisinaan tuli erimielisyyksiä kulkusuunnasta...

 Kuitenkin kilpailuissa oli myös seesteisiä hetkiä ja hyviä fiiliksiä!Kaikki kuvat © Jenna Vettenranta, kiitos!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat