lauantai 22. heinäkuuta 2017

Luonnon helmassa

Pitkään huollossa viihtynyt kamerani suvaitsi vihdoin saapua kotiin käyttökuntoisena! Kuvaamiseen ehti tulla yli kuukauden tauko, jonka aikana alkoi jo vähitellen tehdä mielikin päästä kuvaamaan.

Heti ensimmäisenä testikuvauskohteeksi joutui Veikka, jonka raahasin treenin jälkeen loppukäynneille metsään. Ihanteellista olisi ollut, jos mukana olisi ollut kaveri pitelemässä hevosta ja herättelemässä sen mielenkiintoa. Paremman puutteessa onnistuin kuitenkin räpsimään muutaman ihan kivan kuvan vain sitomalla poni paran kinni puuhun.


Valokuvaamisen suhteen olen ollut hiljattain melko turhautunut. Onnistun saamaan varsin kivoja raakakuvia, mutta niiden käsittely ontuu vielä pahasti. Ärsyttävintä on se, kun omat taidot eivät riitä visioiden toteuttamiseen. Eipä se auta kuitenkaan kai muu kuin harjoitella, harjoitella ja harjoitella vielä vähän lisää... Eipä pieni opiskelukaan olisi pahitteeksi - joskos sitä saisi taas vaikka katsottua muutaman tutoriaalivideon kesäloman aikana.


3 kommenttia

 1. Niin ihania kuvia!
  Kaunista, kun ihanan vihreässä metsässä on vaalea haflinger, johon aurinko paistaa ja saa sen loistamaan. Se on haflingereissa ihanaa<3
  Pidin erityisesti ensimmäisestä, kolmannesta ja viidennestä kuvasta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Haaveena olisi toteuttaa samat kuvat vielä uudestaan myöhäisemmässä ilta-auringossa, jolloin aurinko olisi vielä matalammalla ja kuvista voisi saada vielä vähän parempia.. :)

   Poista
  2. Niistä tulee varmasti hyviä!

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat