lauantai 22. elokuuta 2015

Vähitellen lisää työtä

Olisikohan ollut keskiviikkona, kun ratsastelin taas Winnien. Ponin omistaja tuli myös paikalle seurailemaan meidän menoa ja Winnien liikkumista, kun tamma oli edellisenä päivänä saanut taas kengät jalkoihinsa. Kuvaajia oli nyt ihan kaksin kappalein, kun kentän laidalla oli pikkuserkkuni Jenni ja myös Maiju oli ottanut kameransa mukaan.

Poni ei vaikuttanut reagoineen kengitykseen erityisesti, vaan liikkui puhtaasti ja mielellään. Ajoittain tamma liikkui oikeinkin reippaasti eteenpäin, muutaman kerran ihan ilmaan loikahdellenkin. Todettiin vain, että poni tosissaan alkaa olla oma itsensä ja alkanut saada menohalujaan takaisin. Winnie tuntui hyvältä, joten ravailtiin jonkin verran ja laukattiinkin muutama kierros ympyrällä. Olin aivan unohtanut, kuinka paljon vatsalihaksia tuon otuksen kyydissä istuminen vaatii! Vaikka liike onkin pieni, pehmeä ja tasainen, sain ylävatsalihakseni aivan kramppiin jo kymmenen minuutin harjoitusravissa istumisen jälkeen. Joko olen kadottanut nuo vatsalihakseni, tai sitten en edes osannut käyttää niitä vielä pari vuotta sitten Winnietä ratsastaessani. Huh huh, jo pelkästään kerran viikossa tapahtuvalla tällaisella treenillä saan varmasti hirmuisen sixpackin jouluun mennessä!

Poni on muuten päässyt jo hieman laihtumaankin! Mittailtiin Maijun kanssa ponin vatsanympärystä ja todettiin, että ponin painoarvio on jo alle 500 kilon! ;) Kyllä tämä tästä vikkelään hoikistuu ja kun läski lähtee, jaksaa tehdä töitäkin ihan eri tavalla!


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat