maanantai 17. elokuuta 2015

Winnie on täällä!

Kuten heinäkuun puolella paljastin, on Winnie muuttanut nyt Turkuun. Olen iloinnut tuosta ponista kuin pikkutyttö, on ihanaa saada tamma taas näin lähelle! Tuplasti mukavamman asiasta tekee vielä se, että ponilla on aivan ihana omistaja, jonka kanssa tullaan todella kivasti toimeen. Vaikka ratsastankin ponia melko harvoin, on mukava vaihtaa omistajan kanssa tallilla kuulumisia ja käydä ratsastamassa samaan aikaan.
Viime viikolla pääsin käymään Winnien selässä pitkästä aikaa. Yritimme sopia treffejä Winnien ja Maijun vanhaan kotiin kesällä, mutta en saanutkaan autoa käyttööni niin, että olisin päässyt lähtemään reissuun. Viime kerrasta olikin siis varmaan yli vuosi, kun olen ponilla ratsastanut! Winnien selkään kiivetessä olo oli kuitenkin kuin olisi tullut kotiin. Sama tuttu ja turvallinen tamma, joka on aivan ihastuttavan pieni, vaikka hieman pyöreä onkin.

Ratsastin ilman satulaa kukkahackamoreilla käyntijuttuja. Maiju kantoi kentälle puomeja käyntipuomeiksi ja puomikujaksi, jotta päästiin vähän nostelemaan jalkoja ja treenaamaan tarkkuutta.  Miten voikin ihminen olla niin fiiliksistä pelkän käynnin ratsastamisesta! Ihanaa päästä puuhailemaan tämän ponin kanssa. :)

Jatkossa ratsastelen ponia noin kerran viikossa. Jonkin aikaa poni on vielä käyntiliikutuksella, mutta jonkin ajan kuluttua päästään tekemään töitäkin ihan kunnolla. Olen aika innoissani siitä, että pääsen jatkamaan töitä tämän ponin kanssa. Edettiin muutamassa vuodessa ihan huimasti eteenpäin ja poni alkoi näyttää kapasiteettiaankin koulupuolella. Tämä on kyllä hieno poni!

9 kommenttia

 1. Niin ihanaa et nähdään Winnie taas tähdittämässä tätä blogia! Pitää tulla joku kerta kuvailemaan teijän menoa 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa ihailemaan ja kuvaamaan, täytyy sopia joku päivä joskus. :)

   Poista
 2. Tosi kiva kun pääset taas touhuilemaan Winnien kanssa!

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus ja kiva kun saat ratsastaa Winniellä :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa nauti nyt kun sait Winnien lähelle ja pääset sillä taas ratsastamaan

  VastaaPoista
 5. Kun teit sillon 24. 3 postauksen jossa kerroit niistä Harrin maastoilusuitsista, niin olis kiva jos kertoisit että mistä ne hackamoret on ostettu ja paljon ne maksoi? Sekä olis kiva jos tekisit jotain tollasii postauksia joissa ite "tuunaat" jotain varusteita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä oli ihan tavalliset hackamoret, nuo ostin käytettynä joskus aikoja sitten Winnielle kun se odotteli raspaajaa eikä saatu kuolaimia suuhun. Mutta kaikista hevostarvikeliikkeistä löytyy varmasti, netistä esim hööksiltä. Nyt ei ole vähään aikaan tullut tuunailtua varusteita, mutta jatkossa voin kyllä postauksia näistä tehdä, jos tuunattavaa tulee. :)

   Poista
 6. Voi vitsi, jotenkin vaan näyttää, et oisit luotu Winnien selkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiva kuulla! Kyllä tuo poni taas pitkän tauon jälkeen tuntui ihanan sopivan kokoiselta minun alleni. :)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat