keskiviikko 19. elokuuta 2015

Lisää ponipäiviä

Juuri kun pääsin mainitsemasta, että ratsastan Winnietä vain harvakseltaan kerran viikossa, sainkin ponin hoidettavakseni kolmeksi päiväksi. Ollaan nautittu rennosti yhdessäolosta ja tehty vähäsen töitäkin. Poni on alkanut olla taas oma itsensä ja käyntiliikutukseen saatiin lupa lisätä hieman ravia ja laukkaakin.

Maanantaina osuttiin tallille samaan aikaan tallikaverin kanssa, joten kiikutettiin kamera mukaan kentän laidalle. Räpsittiin muutamat kuvat välikäyntien ohessa, niin saatiinpa hieman liikekuvaakin tänne näytille.

On tuo kyllä mainio veijariponi! Kerrankin tuntuu taas siltä, että ratsastaessa saan jalkani oikeasti hevosen ympärille, eikä jalka jää 10 senttiä liian lyhyeksi. Toisaalta kyllä tuntuu kauhistuttavalta kiivetä ponin kyytiin kun on ratsastanut Harrilla - tuntuu, että olen aivan liian iso ponille! Mutta voi että kun onkin ollut ihanaa puuhailla tämän tamman kanssa, voisin hehkuttaa loputtomiin!


7 kommenttia

 1. Ootko sä ihan tosissas 23-vuotias? Oon aina luullu sua joksku 17-vuotiaaksi, enne ku tajusin nyt lukea sivupalkin ja esittelyn :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, tai itseasiassa ehdin täyttää jo 24. :D Olen pienikokoinen ja totaalisen babyface, olen tottunut ihmisten ihmettelyihin ja henkkareiden kyselyyn niin lentokoneessa, kaupan kassalla kuin missä tahansa muuallakin.. :D Asiaa ei tietenkään helpota se, että ratsastan vielä paljon pienillä poneilla. Tallilla ei myöskään tule pukeuduttua erityisen aikuismaisesti tai meikattua tai laitettua tukkaa, joten en edes ihmettele, että talliympäristössä ja blogin puolella minua luullaan reippaasti nuoremmaksi kuin olen.

   Poista
 2. Oon niin onnellinen sun puolesta kun sulla on hevosasiat nyt niin hienosti kunnossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa että joku voi myöntää olevansa onnellisen toisen puolesta! Ihan liian usein etenkin hevosihmiset on vaan kateellisia toisillensa. :) Mutta kyllä, täytyy myöntää että nyt on hyvin pullat uunissa!

   Poista
 3. Voi että, ihanaa ku pääset touhuamaa Winnien kans! Oon nii ilonen sun puolesta ja sä oot ku luotu just Winnien selkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kommentti taas! :) Olen itsekin aika innoissani tästä ponista ja tilaisuudesta puuhailla sen kanssa!

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat