sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

She makes me happy



Eilinen oli todella ohjelmantäyteinen päivä; aamusta iltaan vietettiin veljen ylioppilasjuhlia, jonka jälkeen suuntasin tallille käyden kotona vain vaihtamassa vaatteet. Päivä oli tajuttoman lämmin, hiki virtasi pelkässä kevyessä mekossakin! Näin parhaaksi siis käydä Winnien kanssa maastossa pitämässä rennosti hauskaa. Nenna toimi taas hovikuvaajana ja saatiin kovin ihastuttavia kuvia ja videopätkiä. :)

Tallille palatessamme suunnattiin vielä kentälle ravailemaan hetkeksi. Winnie oli sitä mieltä, että päivän työt on tehty ja hän liikahtaa vain ja ainoastaan tallin suuntaan. Niinpä siis peruutettiin edes takaisin tallin pihaa ja keskusteltiin vakavasti siitä, mennäänkö talliin vai kentälle. Etuperin poni ei liikkunut edes puolikasta askelta kentän suuntaan, joten peruutettiin sitten. Poni näytti mieltään keulimalla säälittävästi, mutta lopulta sain tahtoni periksi ja päästiin kentälle asti. Pari kierrosta ravia ja poni sai juosta vapaana.

Viime irtojuoksutuksesta onkin aivan liikaa aikaa. Winnie oli kovin innoissaan ja tekikin hurjia spurtteja kentän toisesta päädystä. Pukkeja lenteli ja poni pörisi kuin pieni lentokone, taisi olla hauskaa. ;) Rauhoituttuaan poni jäi taas todella hyvin ravaamaan ympyrälle mun ympärille ja kuunteli taitavasi käskyjä. On se vaan niin hieno!

Tallilta suuntasinkin taas kotiin vain vaatteiden vaihtoon ja lähdin kavereiden kanssa kaupungille. Ilta venyi kovin pitkäksi, joten tämä päivä on ollut kovin väsynyt. Kävin töissäkin tekemässä reilun 6 tunnin työvuoron, joten annoin itselleni luvan antaa Winnielle tänään vapaapäivän. Huomenna tehdäänkin töitä sitten ihan kunnolla. :)














































































































































































































































































4 kommenttia

  1. onko winnie millä ratsastuskoululla ja tekeeekö jo ihan tuntejakii ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Metsäkylässä ja ei tee tunteja:) käy ainoastaan kerran viikossa tunnilla entisen vuokraajansa kanssa.

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat