lauantai 23. kesäkuuta 2012

Superponi!

Tänään oli ihan tosi pitkä päivä tallilla! Menin puoli kymmeneksi ja tulin kotiin seitsemän maissa. Välissä kävin vain syömässä ja vaihtamassa vaatteet. Päivän aikana ehti tapahtua vaikka ja mitä, enkä edes yritä kaikkea ympätä yhteen postaukseen. :) Tiivistettynä siis liikutettiin yhdessä parin kaverin kanssa Juli, irtojuoksutin Winnietä, työskentelin maastakäsin ja lopuksi vielä ratsastin hetken ilman satulaa. Monster-ponilla kävin taas maastossa ja lopuksi ratsastin Rölli -vuoniksen. Omien ratsastusten välissä käytiin vielä kuvaamassa kaveria läheisellä pellolla hoitoheppansa kanssa, putsattiin karsinoita, tarhattiin heppoja ja vaikka mitä muuta.

Julin kanssa päästiin tekemään jotain ihan uutta ja ihmeellistä, saatiin kokeilla vikeltämistä! Vietävä miten hauskaa touhua tuo oli, yllättävän vaikeaa ja jännittävää kylläkin. :D Nyt ihan tosissani harkitsen vikeltämisen aloittamista jossain huonokuntoisten senioreiden alkeisryhmässä, perämetsän vikeltäjissä. ;)9 kommenttia

 1. Mäkin harrastan vikellystä, ja se on tosi hauskaa :)

  http://mustaajavalkosta.blogspot.fi/

  mun blogi jos kiinnostaa :-)

  VastaaPoista
 2. Vautsi! Julihan on ihan selvä vikellysponi ;)

  VastaaPoista
 3. oiku hieno! :o näyttää hauskalta! :D oliko tasaset askeleet et sillee suht helppo pysyy seläs ku teit noit? :D
  olen aina halunut koittaa vikeltämistä mutta minulla ei olesiihe mahdollisuutta :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan mielettömän kivaa! Julilla on tosi tasaiset ja pehmeät askeleet, eli käynnissä ja laukassa oli helppo pysyä kyydissä :) Juli on vieläpä niin hidas, ettei vauhti päätä huimannut.
   Suhteellisen harvassa taitaa kyllä oikeasti paikat joissa pääsee vikeltämään! :(

   Poista
  2. okeii :D

   nii, paikkkoja saisi olla enemmän missä pääsisi koittamaan vikellystä (Y) ;)

   Poista
 4. Haha, tosi kiva video! :D Miekin käyn joka kesä vikeltämässä Teijan tallilla, ainakin leireillä vuonohevosruunalla on mahdollista vikeltää. Muilta talleilta en olekaan löytänyt sitten vikellykseen mahdollisuutta, ellei sitten omista omaa hevosta millä vikeltää.

  juliaheppailee.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos! :D

   Tosiaan on harvassa nuo paikat missä voi vikellystä harrastaa saatikka sitten vain kokeilla silloin tällöin. Noh, ehkäpä tämäkin hevosurheilun laji jossain vaiheessa vielä kasvattaa suosiotaan :)

   Poista
  2. No toivotaan, sais harrastaa ainakin muillakin talleilla vikellystä kyllä. c:

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat