perjantai 1. kesäkuuta 2012

Tästä kesä voi alkaa!

Ylitin itseni ja heräsin kuin heräsinkin aamulla sen verran ajoissa, että ehdin tallille kahdeksaksi. Enkä herännyt turhaan, tässä tulos. :)
















14 kommenttia

  1. Hahah, se kuolakone Julita :D Eikö se tosiaan oo vähän liian vanha tunneile, kun ei se liikkumaankaan pääse? O.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten niin ei pääse liikkumaan? Näissä kuvissakin se viilettää kuin viimeistä päivää.. Julilla ei ole mitään vikaa kunnossaan, vaikka ikää onkin niin se on täysin terve. Se tekee kuitenkin iän takia jo rennompia töitä, lähinnä lasten tunteja ja erityistunteja.

      Poista
    2. Mitäköhän sä ajattelet, ponin ikään nähden se liikkuu paremmin mitä pitäisi. Että mua voi raivostuttaa noi Anonyymien ilkeät kommentit ..

      Poista
  2. WAUU, mitä kuvia!!!

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia poneista <3 <3 <3 <3

    VastaaPoista
  4. Kivoi kuvii
    ootko sä nähny sen Rusakon siel taallilla. käy katsomassa mun blogista mitä tapahtu, kun se tuli kentän viereen aaidan taakse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin jo aikaisemmin mainita sulle, etten tahdo blogin mainostuskommentteja tänne? Ja ei, en ole nyt lähipäivinä rusakkoon törmännyt, vaikkakin niitä siellä paljon liikkuu. Luonnonsuojelualueen reunalla kun talli kerran sijaitsee...

      Poista
    2. Moi!
      Ei toi musta oo mainostamista. Mutta kuitenkin Rölli pelästy ja mä putosin mutta en loukannu. Tiistai aamulla lähdetään italiaan uinti leirille. Taru

      Poista
  5. Voi ku o ihania kuvia<3 Pääsivätkö ponit laitumille?? Itse mua harmittaa kun en päässyt näkemään ku meidän tallin ponit pääsivät laitumille.=((

    VastaaPoista
  6. Kivoi kuvii.=) Pääsikö ponit laitumille?? Mua itseä harmittaa ku en nähny ku meidän tallin ponit päässtettiin laitumille=) Voisitko tehä sitte ku poju lähtee nii siitä päivästä videopostauksen.?? Vai onko pooni lähtenyt jo??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu laitumelle pääsivät, tosin ponit saa vihreää vielä vain tunnin-pari päivässä kun totuttelevat vielä..;)

      Videopostaus mun olisi tarkoitus tehdä jostain päivästä kunhan vain saan kuvaajan, mutta Pojun lähtöpäivästä en voi luvata mitään... Mulla on viimeinen vuokrapäivä perjantaina, kun poni lähtee vasta seuraavana sunnuntaina/maanantaina muistaakseni. Silloin en varmaan pahemmin ponin kanssa mitään tee, heipat käyn sanomassa mutta en varmaan muuta, kun omistaja on sen kanssa esteleirille silloin lähdössä. :)

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat