lauantai 16. kesäkuuta 2012

My friends.

TÄSTÄ kaikki pääsee äänestämään kuvaani Hööksin kuvakilpailuun, kiitos kaikille äänestäjille! :)







Perjantaina kaksi hyvää ystävääni tuli tallille mun kanssa, kun tahtoivat nähdä "taruolento Winnien", josta ovat vain lukeneet facebookissa ja nähneet kuvia. Kaverit ovat itseasiassa ne, jotka saivat mut ala-asteella innostumaan hevosista. Näiden kahden kanssa kävin ensimmäisen kerran Metsäkylässä joskus vuonna 2003 ja aloitin ratsastuksen heidän kanssaan samassa ryhmässä. :) Kavereista toinen on istunut ponin selässä varmaan viimeksi vuosi sitten, kun hänet kampesin Julitan selkään. Toinen heistä taas ratsastaa säännöllisen epäsäännöllisesti. Hassua, miten asetelmat tässä kaveripiirissä on kääntyneet niin päälaelleen! Pienempänä ihailin näitä kahta ja heidän ratsastustaitojaan, kun taas nyt sain päinvastoin kuulla heiltä todella positiivista palautetta osaamisestani ja ratsastuksestani, vaikkakin ratsastin valehtelematta todella huonosti.

Kaverit halusivat nähdä Winnien liikkeessä, joten päädyin ratsastamaan tamman kentällä melko rennosti. Winnien keskittymiskyky oli aivan tiessään aivan kuten omanikin; ratsastuksesta ei tullut mitään ja meno oli kamalan näköistä, vaikkakin kaverit

päivittelivät "kuinka kauniisti Winnie liikkuu".
Naureskelin ihan ääneen muutamia kavereiden otoksia, tässä niistä muutama myös teidän päiväänne piristämään! :D

Loppukäynnit käytiin kääntymässä maastossa seurassamme eräs suomenhevosruuna. Ennen en olekkaan Winnien kanssa maastoillut seurassa, joten tätäkin oli kiva päästä testaamaan. Winnie toimi vetohevosena vallan mainiosti eikä häiriintynyt vaikka ruuna takana ajautuikin välillä turhan lähelle neidin takapäätä. Hieno tamma!

4 kommenttia

  1. JEES =D eikä en kestä noita kuvia haha. terveisin vannoutunut lukijasi ;-)

    VastaaPoista
  2. haha, ihana tuo puomin ylitys kuva! :D

    VastaaPoista
  3. http://www.youtube.com/watch?v=m538i9csTrQ&feature=plcp mikä ton biisin nimi on`?

    VastaaPoista
  4. Voi että ku toi winnie on joka kuvas niin Ihanan näkönen.!♥♥

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat