tiistai 26. kesäkuuta 2012

Pictures!Tässä muutamia kuvia vielä viikonlopulta. Winnie poserasi seppeleensä kanssa ( ja lopulta söi sen), Monsterin kanssa kävin laukkailemassa erittäin tahmaista tahtia pellolla kun Nenna otti kuvia ja itse kävin kuvailemassa kaveria samaisella pellolla Kosu- hepan kanssa.

Winnie sai muuten uudet suitset! Ostin tammalle mustat meksikolaiset, jotka aijon tuunata itse kunhan tarvikkeet siihen saapuvat netistä... :) 
18 kommenttia

 1. Voisitko laittaa niistä meksikolaisita ennen ja jälkeen kuvan?

  VastaaPoista
 2. Voiku päästäis Kossun kanssa vielä kesällä laukkailemaan pellolle, ja kiitos vielä kuvista oli ihan sairaan kivoja ! :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että pääsette, oikeastaan Julikin tahtois mukaan ;) Kerro hei toki jos haluut kuvia täyskokosena ni lähettelen erikseen!

   Poista
  2. jos ois ollu kaveri mukana ni pappaki ois saattanu syttyä ;)

   Poista
 3. Sait haasteen: http://mekellolaiset.blogspot.fi/2012/06/51-haaste-taas.html

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus! :D Voikun olet nätti ja Winnie myös ♥ Onko Julitan vieressä Rölli? Kumpi on vähän tummempi ja kumpi vaaleampi?
  Omistatko Winnien, vai onko sulla omaa hevosta?

  http://suomiputenelamaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Rölli on tuo vasemmanpuoleinen, korkeampi ja tummempi. :) Winnie ei valitettavasti ole mun oma, kun en pysty rahallisesti sitoutumaan ylläpito- ynm kuluihin. Tällä hetkellä Winnien hoito ja liikutus on mun vastuulla, mutta poni on koko ajan myytävänä. Se voi siis lähteä ihan yhtäkkiä, jos vain menee kaupaksi.

   Poista
 5. Oo, vähän postaus kiva taas kerran ! :) Onko tuo Winnie suomenhevonen? On itekkin oltu niin paljon suokkien kanssa, että tietääkin jo miten ihania nassukoita sattuu olemaan. Mutta oijoi, mitä vuonohevosia, taustakuvamateeriaalia taas kerran (:

  juliaheppailee.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa winnie on haflinger, eli ihan poni. :) väritys muistuttaa suokkia, mutta siihen se jääkin! :D winnie on ponimainen, ponikokoinen ja poikkeaa ratsastettavuudeltaan suuresti kaikista ratsastamistani suomenhevosista.

   Poista
  2. Ainiin joo, kyllä tuo tuossa kyllä selvästikin on haflinger, vaikka suokkia epäilinkin / > nimittäin tallilla missä käyn, on ihan haflingerin värinen/oloinen suokki! :D Siinä paha missä mainitaan ;) ... ei tullut heti kyllä arvatuksi, sillä menee aikalailla suokista näin kuvien perusteella!

   Poista
  3. Hahah, no kaipa tuo piensuokista voisi mennäkkin. :)

   Poista
 6. Itseasiassa haflinger on yleisrotu, ei ponirotu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa Suomessa haflinger luokitellaan poniksi, eli kyllä tuo on ihan poni ;)

   Poista
 7. Wikipediasta kopsattua:) Haflinger (tarkoittaa saksaksi "haflingilaista"), myös haflinginhevonen, on pieni hevosrotu, joka on suosittu ympäri maailmaa. Haflingerin säkäkorkeus on 135–150 senttimetriä eli se voi olla ponikokoinenkin, mutta haflinger katsotaan suomenhevosen tavoin yleisroduksi, ei poniksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päde toki vielä lisää jos se sinut iloiseksi tekee, kyllä tuo on mulle poni kun sen kokoinen on;)

   Poista
  2. Itseasiassa pitääkin varmaan muutta blogin nimeksi "Essin yleisrotublogi", sillä vuoniskin ponikokoisuudestaan huolimatta on yleisrotu eikä sitä siis voi poniksi kutsua. ;)

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat