tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kuin seitsemän vuotta sitten.




Voi hitsi vieköön miten olen innoissani kuin pieni lapsi! Tämä on niin hassua, tunnen itseni taas siksi 13-vuotiaaksi pikku Essiksi joka odotti viikon ainoaa ratsastustuntia sen 6 päivää viikossa ja oli ratketa jännityksestä ennen tuntia. Minäpä pääsen tänään oikein tunnille Julitan kanssa! En edes muista koska viimeksi olen Julin kanssa ollut tunnilla.. Viime kesänä käytiin yksärillä hyppäämässä, mutta tasaisen tunnilla ollaan oltu varmaan oikeasti useampi vuosi sitten! Voi miten hauskaa päästä todella pitkästä aikaa vääntämään koulua opetuksessa tuon lihapullan kanssa. :)

Eilen kävin tallilla taas seuranani eräs ystäväni. Tuntuu että raahaan tallille joka toinen päivä vieraita mukanani, mutta jotenkin nyt on vain tullut oikea yleisöryntäys kavereiden puolelta. Kaikki ovat jotenkin kiinnostuneet harrastuksestani ja haluavat tulla talille mukaan katsomaan mulle tärkeitä poneja. :)



Ratsastin Winnien kentällä suhteellisen rennosti sen kummempia temppuja tekemättä. Kaverini on ratsastanut nuoruudessaan ja keskittynyt erityisesti klassiseen ratsastukseen, jossa ratsastetaan pääasiassa painolla ja istunnalla. Kaveri neuvoikin hänen tyylinsä ratsastaa avotaivutusta vinolla tiellä ja koin kyllä melkoisen ahaa-elämyksen! Alkuun oltiin Winnien kanssa molemmat pihalla kuin lumiukot, mutta lopulta juttu alkoi valjeta meille molemmille.

Kentälle oli jätetty yksi pieni ristikkoeste, jonka tulin Winnien kanssa kerran. Pitäisi sopia erikseen ihan "estetunnista", eli päivästä jolloin saan hypätä kunnolla joko itsenäisesti tai opettajan valvonnassa.

PS! Jos maastakäsintyöskentely kiinnostaa, niin käy kurkkaamassa Sandran ja Armi- ponin blogia!  Me Winnien kanssa ollaan jo blogin seuraajia ja poimitaan vinkkejä ja tehtäviä yhdessä puuhailuun.

10 kommenttia

  1. Ihana blogi sulla Essi :) <3 luen joka päivä sun blogia <3 <3 julin toinen hoitaja

    VastaaPoista
  2. Hyppääpä Winnie jo hyvin! :) Ja kiva kuulla että menet pitkästä aikaa Julin kanssa tunnille! Kai tulee tunniltakin kuvia? :)

    ~ wiivinponiblogi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saan jonkun kaverin kuvaamaan tuntia! :)

      Poista
  3. Toi Winnien asento tossa hypyssä on jotenkin koominen:D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, tamma on mahdollisesti hypännyt elämänsä aikana vain muutaman kerran, niin hypyt on vielä vähän liioiteltuja :D Hyppy lähti vieläpä vähän kaukaa.

      Poista
  4. Ihanan näköistä! :) Winnie on vissiinki nyt myynnissä, näin ilmoituksen fbssä? ::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu myynnissä on ollut koko ajan, saa nähdä meneekö kaupaksi. :)

      Poista
  5. Moi Essi :) Olis kiva tutustua suhun paremmin Essi :) Vaikutat tosi kivalta. Julitan toinen hoitaja

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat