torstai 2. kesäkuuta 2011

Samoilua metsissä

Päätin eilen sitten vihdoin lähteä Eltonin kanssa maastoon, vaikken saanutkaan ketään kaveria mukaan näyttämään paikkoja. En ole aikaisemmin uskaltanut lähteä, kun mulla on tunnetusti niin hyvä suuntavaisto ;) Ala-asteella onnistuin kaverin kanssa eksymään koulun ehkä 100m x 300 m metsään, josta opettaja lopulta kävi meidät hakemassa pois.
Lähdettiin ponin kanssa sitten sompailemaan maneesin suuntaan ja tehtiin pieniä metsälenkkejä sinne tänne sen mukaan mistä nyt löytyi jotain teitä ja polkuja. Jossain vaiheessa päädyttiin polulle joka ei pahemmin haarautunut tai lähtenyt kääntymään tallille päin. Yksi aikuinen tallilta oli vakuutellut että "kyllä ne kaikki tiet aina palaa tallille, seuraat vaan kavionjälkiä" ja tähän sitten luotin. Lopulta en tiennyt yhtään missä päin talli edes on ja arvottiin että käännytäänkös tästä taas oikealle vai vasemmalle. Poni varmaan kuitenkin tiesi koko ajan missä ollaan, kun alkumatkasta ainakin vauhti lisääntyi aina kun kuljettiin tallia kohti. Loppumatkan vauhti pysyi melko tasaisena, eli ilmeisesti kuljettiin poispäin.. :D Päädyttiin sitten aivan toisen tallin pihaan, mistä vihdoin pystyin kysymään tietä kotitallille. "Tuohon suuntaan pari kilometriä" ja sinne mentiin ja lopultahan se tallikin löytyi. Aikaa reissuun kului joku 1,5 tuntia kun mentiin kuitenkin lähinnä käynnissä. Parit pätkät mentiin vähän reippaamminkin ravissa ja laukassa. Enirosta kun katsoin niin eihän lenkille tullutkaan pituutta kun vähän alle 8 kilometriä.

Ensi viikon keskiviikkona mulla on se leikkaus, eli sen jälkeen tulee kyllä piiiiiiiiitkä tauko ratsastuspostauksista. Sen sijaan postailen kaikkea enemmän tai vähemmän kiinnostavaa, kuten nyt noita oikeassa reunassa näkyviä äänestystuloksia.

3 kommenttia

 1. Voin muokata joitain kohtia jos haluat ne paremminki, sumennukset meni vähän suttuisaksi, eli ne voin muokata jos haluta, paremmaksi, mutta siinä menee aika paljon aikaa, mutta minua se ei haittaa olleenkaan tylsää kun on:D.
  http://tinypic.com/view.php?pic=23hwyg0&s=7

  VastaaPoista
 2. Muokkasin sitä vähäsen, toihan on aika iso, mutta osaathan itsekin pienentää sitä? Jos et niin ilmoita jos aiot ottaa käyttöösi niin pienennän:).
  mona.suorsa@hotmail.com
  Ja jos aiot ottaa sen käyttöösi, niin voitko laittaa tuonna alas
  banneri © mona.suorsa@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon! Uskosiin joo että osaan pienentää, lisään copyt kun vaihdan banneria! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat