tiistai 21. kesäkuuta 2011

Varusteurheilija?

Keräsin tänään nyt sitten vihdoin kasaan kaikki Julille hankkimani kamat ja voi kamala miten tuli varusteurheilija-olo! No mutta onpahan varusteet valmiina jos nyt joskus ponin itselleni saan.. :)

Huopia meille on näköjään oikeen kerääntynyt.. Alunperin Julin omia olivat vaaleanpunainen ja vihreä Lena Furbergin kuvittamat huovat Hööksiltä, mutta kun en Astalla ja muilla isoilla hepoilla enää mennyt niin poni peri myös Pinkin ja valkoisen huovan. Tallilla on vielä yksi mintunvihreä huopa, jonka olen vähän hylännyt tallille kun en niin välitä siitä.. Vyö on ihana vaaleanpunainen löytö Hööksistä, 110 cm menee juuuuuuri ja juuri kiinni! ;)
Suojia Julille on myös siunaantunut.. Vasemmalla olevat vaaleanpunaiset ostin vuosi takaperin, oikealla olevat vaaleenpuna-pinkit sain kaverilta (enkä tietenkään kieltäytynyt "en tarvii" ) ja harmaat ostin nyt Pariisista. Harmailla voidaan edustaa, kun vaaleanpunaista on niin vähän ja hillitysti.
Tänään käytiin iskän kanssa Agrimarketissa ja bongasin ponikokoiset vaaleanpunaiset takajalkojen hivutussuojat. Jo pitkään on ollut etsinnässä suojat takajalkoihin (estekäyttöön) mutta mistään ei ole löytynyt. Nyt kun ne löytyi niin tottakai ostin :) Merkki on näissä Horze, eli on eri merkkiset kun vaaleanpunaiset etusuojat, mutta sävy oli yllättävän sama.
Tässä nyt vihdoin nämä vaaleanpunaiset jalustinkumit mitkä tilasin englannista equestrian clearancelta. Aivan ihanat ja saman sävyiset suojien kanssa :)Tässä meidän ylpeys, täydellisen vaaleanpunaiset suitset <3 Vaaleanpunaiset mutta hillityt, kun perus nahkaosat on kuitenkin mustat ja vain pehmusteet ja kuolaimet on vaaleanpunaiset. Otsapannassa on myös pinkkiä, mikä kuitenkin erottuu vain läheltä tarkasteltuna, eli kentän laidalla keikkuvat eivät sokaistu vaaleanpunaiseen heijastukseen ;)
Kuolaimet tuli myös englannista, tilasin D-kuolaimet kolmipalojen sijaan. Ratsastuskoulun suitsissahan Julilla on applemouth kolmipala, mutta nämäkin toimi oikein mainiosti kun viimeksi testattiin.Tämän Horzen timanttiriimun Juli peri Astalta, kun lopetin sen hoitamisen kun en saanut sillä enää ratsastaakkaan. Koko on full, mutta pienemmäksi säädettynä se sopii Julin päähän vallan mainiosti. Tämä on taas näitä "edustuskappaleita", eli varusteita joissa ei ole pinkkiä ollenkaan. Jos siis oikein innostun ja haluan edustaa niin pystyn pukeutumaan ponin kanssa muuhunkin kuin pinkkiin, uskokaa pois!Tottakai riimunaru löytyy vaaleanpunaisena, tosin tämä taisi olla ensimmäisiä hankintojani hoitoponille :) Tänään ostin Agrimarketista tuon sinisen narun kun se oli niin kivaa materiaalia ja maksoikin vain 1,5 euroa. Väri on myös kiva, tykkään tummansinisestä.
Ja toki ponilla pitää olla ihania pinkkejä harjoja! Nämä on kyllä mun mielestä ihan hyväksyttäviä ostoksia, en voi sietää sitä kun ratsastuskoulun harjapussista katoaa aina kaikki harjat viikon sisällä siitä kun sinne on tuskalla ja vaivalla hakenut jostain kaikki tarvittavat harjat. Ja tottakai jos pussista sattuu löytymään vaaleanpunaisia harjoja niin etenkin ne löytyy jo seuraavana päivänä shettiksiltä tai muilta pikkulasten suosimilta poneilta.
Kuvassa myös "vesipedon hoitosuihke" joka on salainen aseeni häntätakkuja vastaan ;)

8 kommenttia

 1. ihanat noi suojat missä on toi vaaleenpunanen karva!! : D

  VastaaPoista
 2. Eikö ookkin, ihastuin niihin niin kovasti ja pitihän Julin nyt saada jotain tuliaisia Pariisista niin ostin vaikkei aivan huutavaa tarvetta ollutkaan ;) Eikä muuten ollut edes kalliit!

  VastaaPoista
 3. Ihan söpöjä, mutta kamalaa ois jos ois noi kaikki kerralla käytössä :/

  VastaaPoista
 4. rakastuin noihin pinkkiin kuolaimiin ja jalustinkumeihin! myös nuo suojat joissa karva aivan ihanat!:D hei tosi kiva blogi muuten!=) käyhän kattoo munki ponin blogi :)))!

  VastaaPoista
 5. Tykkäsin noista Pariisista ostetuista suojista ja kaikista muistakin varusteista. Ratsastus ja hevosen hoito on selkeästi varusteurheilua :D

  VastaaPoista
 6. mistä ostit nuo pinkit kuolaimet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuolaimet on Englannista equestrian clearancelta :) Ranskassa törmäsin myös noihin, eli sieltäkin voi jostain nettikaupasta löytyä.

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat