maanantai 20. kesäkuuta 2011

Kysymyksiä on tullut aika heikosti, eli vastaanpa nyt näihin mitä on tullut. Jos lisää kysymyksiä herää niin kysykää ihmeessä, kerään joskus myöhemmin taas vastaukset yhteen. 


"Toi nalle, tiedätkö sä yhtään mistä ja millon se on tonne tullut? Tuolla meiän tallilla oli viime kesänä saman värinen ja näkönen nalle poni ja kuulemma omistaja oli myynyt sen!" 
Nalle on ollut nykyisellä omistajalla ymmärtääkseni jo useamman vuoden, tullut jo joskus varsana/nuorena. Eli ei pitäisi olla sama poni kyseessä :)

"Nii mikä siinä sun jalassa oikee olikaa? :D "
Sairastan perinnöllistä sairautta, minkä takia luihin kasvaa luukasvaimia, eli ylimääräisiä patteja. Vasemmasta kädestä on aikaisemmin leikattu kaksi kasvainta ja nyt leikattiin jalka. Kasvaimet ei ole vaarallisia tai häiritseviä, ellei ne kasva sellaiseen kohtaan jossa ne häiritsee lihasten/jänteiden liikkumista. Siinä tapauksessa luuta pitää poistaa. Jalka alkoi oireilla vuodenvaihteessa ja oma lääkäri päätti että nämä häiritsevät kasvaimet poistetaan. 
Eilen kävin tallilla pitkästä aikaa kameran kanssa ja sain muutamia ihan kivoja kuvia tarhailevista hepoista. Tässä muutamat niistä :) Seuraavaksi postailen Julin varusteista kun vihdoin sain ne tuotua kotiin pestäväksi.
2 kommenttia

  1. Sait minusta kyllä uuden seuraajan! Olin itse reilun kuukauden Metsäkylässä töissä ja on kyllä ihan pakko alkaa seuraamaan, niin näkee täältä hiukan heppojen kuulumisia!

    VastaaPoista
  2. Heei kiva juttu! Tulee kyllä postailtua aika paljon Metsäkylän menoista vaikken siellä enää tunnilla ratsastakkaan :) On se vielä kotitalli vaikka vuokraponi ja muut ratsastettavat asuukin muualla (:

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat