tiistai 7. kesäkuuta 2011

KUUMA!

Tänään oli ihan mielettömän kuuma ilma, vielä 4 aikaan päivällä varjossa oli 32 astetta lämmintä! Aamulla kävin hammaslääkärissä ja illalla on usein tunteja tallilla, niin jouduin käymään Eltonin kanssa keskellä päivää, kaikista kuumimpaan aikaan. En vain pystynyt vetämään pitkiä, nihkeitä ja kuumia ratsastushousuja jalkaan niin lähin tallille pienissä futisshortseissa.

Elton oli ihan samaa mieltä mun kanssa siitä, ettei kuumalla ilmalla vain voi tehdä töitä. Menin ilman satulaa ja suunnitelmista poiketen luistin kunnon ratsastamisesta minkä ehdin. Lintsaaminen alkoi jo alkukäynneistä jotka venyi ja venyi ja venyi.... Ten alkuun muutamia pysähdyksiä ja siirtymisiä, joihin jaksoin hetken keskittyäkin. Otin vähän laukkaa molempiin suuntiin, ravailin ja annoin ponin taas kävellä. Tässä vaiheessa en vain pystynyt enää ratsastamaan, en jaksanut keskittyä ja hikoilin ponin kanssa vain kilpaa. Tein maailmanympärimatkoja, makasin ponin selän päällä, tulin alas ravista ja hypin kunnes pääsin ilman penkkiä takaisin ponin selkään. Lopuksi keräsin itseni ja tein muutamat pohkeenväistöt ja avotaivutukset käynnissä ja ravissa, avotaivutukset oli ehkä parhaat tähän mennessä kun ihan pienen hetken jaksettiin molemmat ponin kanssa keskittyä. Se siitä, pari hyvää pätkää ja riitti! Lähdettiin tekemään vielä lyhyt metsälenkki käynnissä, mikä sujui mukavasti sekin.

Äänestystulosten mukaan kysymys-vastaus postaus kiinnostaa lukijoita, eli alan keräillä kysymyksiä joihin haluatte vastauksen. Kysykää siis pois, ihan mitä vain mikä nyt vähänkään liittyy poniblogiin. Minusta, ratsastuksesta, poneista, mistä vain. Keräilen sitten jossain vaiheessa kysymykset yhteen ja postaan vastaukset niihin :) Teen vähän säätöjä bloggeriin niin myös rekisteröitymättömät (noinko se kirjoitetaan?) lukijat pystyvät kommentoimaan postauksiin ja tekemään niitä kysymyksiä.

Loppuun maailman turhin video, nauttikaa!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat