maanantai 6. kesäkuuta 2011

Kesäratsastelua

Tänään alkoi kesä! Kävin vanhan hyvän koulukaverin kanssa ratsastamassa paikassa jossa kävin ensimmäisen kerran hevosen selässä joskus kaaaauan kauan sitten. Talli on kaverin ystävien/tuttujen/sukulaisten tmv pihassa ja siellä asustaa viitisen hevosta joista osa tekee lähinnä vain terapiatunteja. Lähdin kaverin mukaan siis kokeilemaan muutamaa hevosta ja rakastuin niin paljon pieneen kimoon Poniin <3 .

Ratsastettiin Poni ja sen laidunkaveri Nalle ilman satulaa talliin, minkä jälkeen käytiin kentällä pyörähtämässä. Huoleton ratsastelu lenkkareissa aurinkoisella kentällä toi niin kesäfiiliksen! Olinkin paljon pienemmän näköinen pikku welshin selässä kuin kuvittelin, ei se näyttänytkään niin kärsivältä :)

 Poni oli aivan ihana ratsastaa, niin tasainen ja reipas ja ihana ja kiltti ja vaikka mitä! Väistöt ja avot sujui nätisti vaikka viime ratsastuskerrasta ei ollut mitään tietoa, kun ponski on tehnyt vain terapiatunteja. Laukka oli ihanaa, pientä ja pyörivää. Awww miten pieni poni voikin sulattaa sydämen!

Ratsastettiin kaverin kanssa vielä puoliksi suokkiruuna Palma, joka ilmeisesti on entinen ravuri eikä kovin osaava. Käynnissä työskentely oli ihan mukavaa, ravissa mahdotonta ja laukassa vauhdikasta. Ihan mukava hevonen kuitenkin, tosin ehkä vähän liiankin vauhdikas omaan makuun :)
Parasta on, että ilmeisesti jatkossakin saadaan käydä Ponia ja kumppaneita ratsastamassa kunhan vain toivun leikkauksesta. Sitä odotellessa! Huomenna käyn vielä Eltonin kanssa kun ihanat omistajat lupasivat että saan vaihtaa vuokrapäivää että ehdin käydä kerran vielä ennen pitkää taukoa. Keskiviikkona sitten onkin jo se leikkaus, iik :S

1 kommentti

  1. Toi nalle, tiedätkö sä yhtään mistä ja millon se on tonne tullut? Tuolla meiän tallilla oli viime kesänä saman värinen ja näkönen nalle poni ja kuulemma omistaja oli myynyt sen!

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat