perjantai 1. huhtikuuta 2011

Siirtymisiä, siirtymisiä, siirtymisiä

Heheee, kiitos lukijat! Teitä on jo 22 ja blogin katsontamäärä on noussut tasaisesti joka kuukausi. Viime kuussa blogia katsottiin 1 213 ja parhaimmillaan 84 kertaa päivän aikana. :)


Maanantaina tein Pojun kanssa paljon siirtymisiä. Ensin verkkasin ihan käynnissä ja ravissa, minkä jälkeen aloin tehdä siirtymisiä askellajien sisällä. 8 askelta reipasta käyntiä, 8 normaalia, 4 hidasta. Taas normaalia, reipasta, hidasta, normaalia.. Samaa ravissa muuttaen askelten määriä. Ensin useampien askeleiden putkia, sitten lyhentäen esim 4 askelta hidasta ja 4 reipasta ravia. Myös pysähdyksiä otin siirtymisten joukkoon, käynnistä ja suoraan ravista.  Siirtymisiä tein isolla kahdeksikolla ja Poju toimi ihmeen hyvin :) Keskityin itsekkin ratsastamiseen paljon paremmin kuin ennen, nyt jouduin ratsastamaan melkein jokaisen askeleen. 


Otin laukkaa koko uralla ja tein muutamat laukka-ravisiirtymiset ympyrällä tyyliin 4 askelta laukkaa, 4 ravia, 4 laukkaa, 4 ravia. Laukan jälkeen tein muutamat avo- ja sulkutaivutukset uralla käynnissä ja ravissa. Lopuksi taivuttelin ponia vähän keskiympyrällä ja volttikahdeksikolla, millä Poju myötäsi todella hyvin siihen nähden miten meillä ennen on sujunut :) Taisin oppia ratsastamaan pohkeella vähän enemmän.


Eilen kävin Pojun kanssa maastossa kävelemässä ja ravailemassa "alkuverkaksi" minkä jälkeen suunnattiin maneesiin tekemään aika pitkälti samoja juttuja kuin maanantainakin. Ehdin olla maneesissa vaan puolisen tuntia, eli treeni jäi melko lyhyeksi eikä siis tuloksetkaan olleet yhtä hyviä kuin viimeksi. Oikea laukka kyllä nousi paremmin kuin maanantaina, kun tein laukka-ravisiirtymisiä. Kaveri oli samaan aikaan tallilla ja otti muutaman kuvan, lisäilen niitä tänne kun vain saan kuvat :)Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat