keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

kuvia
  5 (31%)
tekstiä
  0 (0%)
videoita
  9 (56%)
ei mitään, näin on hyvä
  2 (12%)Kysymys kuului "Mitä lisää" ja tulos näyttää aika selvältä :) Olen yrittänyt ryhdistäytyä ja viimeaikoina on videoita ollut aikaisempaa enemmän, yritän siis myös jatkossa postailla videoiden kanssa. Kuvia tulee sen verran miten nyt saan ihmisiä kuvaamaan, saa nähdä miten käy kun vaihdan tallia vuokrahevosen perässä. Mutta kaipa niitä kuvaajia löytyy kunhan vain itsekin pääsen vuorostani kuvaamaan kavereita :)

Sain kuin sainkin huomiseksi järjestettyä opettajan että pääsen hyppäämään Pojulla! Tallin omistaja lupasi pitää puolen tunnin esteyksärin, eli verryttelen alkuun ja loppuun itsenäisesti ja väliin tulee se puolisen tuntia hyppäämistä. Huomenna siis toivottavasti postailen kuvien ja videoiden kera.

PS. Blogin suosio kasvaa edelleen, lukijoita on tullut muutama lisää ja tässä kuussa on jo kolmena päivänä ollut yli 100 katsojaa :) Mistäköhän tällainen suosio johtuu? :D

PPS. Laitoin tuohon "diashowhun" vanhoja kuvia musta ja Julista, kommentoikaa pliis mitä mieltä olette koko kuvasysteemistä. Onko teemaltaan vaihtuvat esitykset kivempia vai pitäiskö olla samat kuvat? Vai ajankohtaiset.. Jos ette kommentoi niin pitää tästäkin tehdä erillinen kysely!

1 kommentti

  1. Mun mielest toi kuvajuttu on tosi kiva, ja ku siin on vähän vanhempiiki kuvia :) mukava!

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat