sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Seurakisat

Tänään oli sitten ne seurakisat, kyllä vähän hävettää... Mentiin Julin kanssa siis 60 cm ja luotin siihen että poni menee tuon korkuisen vaikka käynnissä takaperin, kun viimeksi se 70 cm meni niin nätisti. Verkka menikin kivasti ilman kieltoja tai pudotuksia, Juli myös eteni ihan kivasti esteelle. Radalla kaksi ekaa estettä meni hyvin, askeleet sopi ja hypyt lähti hyvistä kohdista. Kolmannella esteellä Juli otti etujaloilla puomin alas, en oikein tiedä oliko siihen mitään erityistä syytä. Tie ja vauhti oli kuitenkin ihan hyvät. En tiedä mitä hittoa tapahtui kolmannen ja neljännen esteen välissä kun käänsin (kai käänsin? tai sitten vaan annoin ponin kääntyä..) liian aikaisin niin että neljännelle esteelle tuli maailman hirvein tie ikinä. Yhtäkkiä este vain oli siinä edessä ja mietin että "ei tästä voi hypätä, pakko lähestyä uudestaan", mutten ehtinyt kääntää enää esteen ohi ympyrälle vaan poni hyppäsi ihan esteen reunasta- puhtaasti yli kuitenkin. Loppurata meni ihan mukavasti, tosin Julista huomasi että se väsyi eikä edennyt enää yhtä hyvin. Mutta kyllä hävettää tuo tien ratsastus! En kehtaa näyttää naamaani enää missään julkisella paikalla. Tässä nyt taas nopeasti koottu video. Alussa parit verkkahypyt ja sitten sen rata. Kuvia ei ole ainakaan vielä, saa nähdä jos joku kaveri on räpsinyt ja lähettää myöhemmin, lisäilen sitten.

 PS. Tuota videoa itse katsoessa tuli mieleen että satunnaiset katsojat saattaa kauhistella tuota kaarteiden ratsastamista vastalaukassa. Kyse ei siis ole ratsastajan huomaamattomuudesta vaan ihan pelkästä ponista - Juli nostaa oikean laukan vain harvoin esteeltä laskeutuessaan, sitä on turha yrittää nostaa tai vaihtaa :) Hyvän tasapainon poni on itselleen kehittänyt ja menee siis tyytyväisenä kaarteet oikeaankin vasemmassa laukassa. Näköjään kerran ainakin onnistui tällä kertaa esteeltä laskeutuminen oikeassa laukassa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat