sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Miss you

Tänään on kaksi vuotta siitä, kun suomiheppa Aputi lähti viimeiselle matkalleen. Hoidin ruunaa puolisentoista vuotta. Se oli eläkeikäinen jo tallille tullessaan ja kärsi kesäihottumasta ja kipeytyvistä jaloista. Liikuttelin Aputia paljon joko maasta käsin tai selästä käynnissä. Keväisin ja syksyisin pystyttiin käymään maastoilemassa, mutta ötököiden tai lumen tullessa oli pakko taas siirtyä maneesiin.
Muistan miten kesäisin kävin pahimpina aikoina nyhtämässä ruohoa ämpäreihin, että kaveri sai myös syödä tuoretta vihreää ruohoa :) Palkitsevinta tuon puolentoista vuoden aikana oli huomata miten yhteistyö hevosen kanssa alkoi sujua maastakäsinharjoituksissa. Lopulta Aputi kulki tarkasti vierellä ja lähti raviin samalla askeleella kanssani ja pysähtyi ravista taas vierelle.2009 keväällä Aputin jalat menivät niin huonoon kuntoon ettei se kestänyt enää edes kävelemistä, mikä ei aikaisemmin ollut tuottanut sille kipua. Oli aika hyvästellä rakas ystävä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat