torstai 10. maaliskuuta 2016

Myytävänä täydellinen poni!

Blogista tuttu "Miniwinnie" on ollut minulla ratsastettavana, koska poni on jäänyt omistajalleen pieneksi. Nyt tämä kultakimpale etsii uutta omaa ihmistä.


Laadukas 14-vuotias (s. 2002) newforestinponi tamma Sörbys Winnie sopii loistavasti niin ensiponiksi, perheponiksi kuin harraste- tai kilpaponiksikin. 140 cm korkea ja rungoltaan rotevahko tamma kantaa pienikokoisen aikuisenkin.

Ponin luonne on täysi kymppi; ei pure, potki eikä kuskaa, kaikki hoitotoimenpiteet onnistuu ongelmitta (lastaus, ell toimenpiteet, kengitys, klippaus). Täysin lastenkin käsiteltävissä ja lähes pomminvarma niin käsiteltäessä kuin ratsainkin. Maastovarma, liikennevarma, on myös pulkkaratsastettu.

 Ratsastettavuudeltaan mukava ja toimiva. Kantaa itsensä pyöreänä kaikissa askellajeissa, kevyt kädelle. Ei kuuma, muttei myöskään eteenpäin potkittava. Tekee avot, sulut, väistöt, vastalaukat. Taitaa siis heA asiat, kunhan kunto ja lihaksisto vielä kehittyy. Nyt kilpailtu heC yli 60% tuloksella, suoriutuu tällä kaudella varmasti heB-heA luokista. Esteillä sopivan reipas ja varma hyppääjä, joka korjaa ratsastajan virheitä. Ei kyttää eikä kiemurtele, hyppää kyselemättä kaiken. Tänä vuonna kilpailtu 80 cm saakka, aikoinaan Ruotsissa hypätty yli metrin ratoja. Hyppää tällä kaudella helposti ainakin 90 cm luokkia. Tänä vuonna tuonut kaikista osallistumistaan estekisoista ruusukkeen kotiin. Tällä hetkellä poni on säännöllisessä treenissä niin esteillä kuin koulussakin, kehittyy jatkuvasti eteenpäin ja tekee töitä hyvällä motivaatiolla. Niin koulutuomarin kuin kouluvalmentajienkin kehuma poni!

Poni on joulukuussa 2015 tarkastettu eläinlääkärillä ja todettu terveeksi.

Aikuisten kyselyt ja yhteydenotot suoraan omistajalle sara.turklin@gmail.com


7 kommenttia

 1. Vaikuttaa kyllä täydelliseltä ponilta! Tän haluisin, on sopivan kokonenkin...❤ Mutta mistä sitten se lupa? Ei mistään :/

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kaikki kyselyt täysi-ikäisiltä suoraan omistajalle sähköpostiin..

   Poista
 3. Olisiko tämä sopiva vaikka ratsastuskouluun? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poni on aikoinaan hetken ollutkin tuntiponina, joten soveltuisi hommaan varmasti. Tosin omistajan puolesta en osaa sanoa, myydäänkö tuntihommiin vai etsitäänkö ensisijaisesti omaa kotia/perhettä. :)

   Poista
 4. Minkä kokoisia varusteita Winnie käyttää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaista poni-cob kokoista tavaraa. :) Loimet 125-135, suitset/riimut poni-cob, suojat ponikokoisia.

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat