torstai 22. elokuuta 2013

Avautuminen kypärästä

Kauankohan olen puhunut ja kirjoittanut uuden kypärän hankkimisesta? Ainakin siitä saakka kun tipuin kaverin hevoselta ja paskoin tuon nykyisen pottani. Paljonko siitäkin on aikaa? Niin, reilusti yli puoli vuotta. Miksen ole tehnyt asialle mitään? Ensin mietin, pohdin ja pähkäilin, kartoitin vaihtoehtoja, etsin sopivaa ja kivan näköistä. Lopulta löysin Hööksiltä kivan näköisen ja varsin edullisenkin kypärän.

Koska olen laiska tekemään palautuksia nettikauppoihin, päätin odottaa reissua Helsingin suuntaan ja ostaa kypärän sitten suoraan liikkeestä, enkä tilata sitä kotiin ja ottaa riskiä, ettei koko olekkaan sopiva tai kypärä ei ole oikean mallinen päähäni.

Kesällä me turkulaiset saimme melkein kuin ilouutisen taivaista; Hööks avaa liikkeen Raisioon! Hitsi vie, minähän ostan sen kypärän sitten sieltä, jaksan kyllä odottaa syksyyn asti. Kuukausi takaperin tuo kyseinen kypärä oli vieläpä kampanjatarjouksessa netissä, mutta edelleen hillitsin itseni. "Ostan sen vasta kun pääsen sovittamaan. Ehkä kypärät on avajaisissakin tarjouksessa!"

No eipä ole. Koko pottaa ei ole enää ollenkaan Hööksin mallistossa. Jäin sitten ilman.

Arvatkaa löysinkö yhtäkään vastaavaa, silmää miellyttävää kypärää koko internetin ihmeellisestä maailmasta? Ei varmaan tarvitse edes vastata.


Ostetaan Hööksin Crystal CRW kypärä koossa 56/57. 

8 kommenttia

 1. Mä meinasin just ostaa tuon :D muuten ootko soittanut hööksin myymälään vantalle ? :D koska siellä oli just noit kypärii vaikka vaihtuki mallistot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vai, kiitti vinkistä! Täytyykin olla yhteydessä sinne:)

   Poista
 2. Vitsit minäkin ihastunu tuohon samaiseen kypärään! Sitten kun se hööksi vihdoin tupsahtaa raisioon niin tuo kypärä on varmasti ensimmäinen asia jonka luo ryntään saman tien! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kun se pointti oli juurikin se, ettei sitä kypärää saa enää hööksiltä kun sitä ei ole mallistossa. Ei netistä eikä varmasti raision liikkeestäkään.:/

   Poista
 3. Heh, mäkin oon kuolannu tota kypärää .. :D mut siis onko se avattu jo turussa ? :o

  VastaaPoista
 4. Hih ostin ite tuon myös kun makso sen hurjat 22€ alennuksessa :) on kyllä kiva, toivottavasti löydät jostain samaisen!

  VastaaPoista
 5. Noita kypäriä oli ainakin viel viikko sitten hööksin liikkeessä ja silloin oli -50%, kannattaa soittaa sinne!

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat