tiistai 13. elokuuta 2013

Happy horse, happy rider, happy day!

Kuvattiin Moonan kanssa eilen toistemme ratsastusta - videokooste löytyykin jo edellisestä postauksesta. En odottanut ihmeitä, kun edellisellä kerralla ratsastus meni niin penkin alle, mutta Taavi yllätti todella positiivisesti. Tehtiin alkuun pitkät alkukäynnit ja verkattiin ravissa ja laukassa rennommalla ohjalla ja pitkin askelein. Jo alussa Taavi tuntui todella reippaalta, joten oli helppoa pyytää hevoselta enemmän, kun se jo liikkui itse aktiivisesti eteen. Tehtiin siirtymisiä, loivia kiemurauria, voltteja ja ympyröitä sekä vähän väistöjäkin. Koko ajan Taavi muuttui vain paremmaksi ja paremmaksi, enkä olisikaan malttanut lopettaa millään! Näin rentona ja tasaisena Taavi ei ole tainnut ikinä liikkua minun allani.

Kuvat puhukoon puolestaan, eikös näytäkkin paremmalta kuin kuukausi sitten? Kuvista vielä kiitos Moonalle!4 kommenttia

 1. Näyttää erittäin hyvälle Essi! :)

  VastaaPoista
 2. Ihan uskomatonta, miten Taavi, Winnie sun muut on sielä cityssä kun kotonaan; oman ponin (ollut mulla 2 vko, aiemmin oli ratsastuskoulun jolla nytkin asuu) kanssa tilanne on se, että esim. Eilen laukattiin rauhallisesti hiekkatietä kaverin kanssa, kun sitten tuli auto vastaan ja neiti ISTUI, siiis ihan täysin istui... Sitten seurasi vauhdikas ryöppy pikkupukkeja kunnes sain neidin kääntymään takaisin... Autoilija onneksi tajusi tilanteen, sammutti autonsa ja jäi odottamaan että päästiin ohi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottumiskysymyshän tuo vain on, ei ole mikään ihme että ratsastuskoulun hevonen säikkyy autoja kun ei niihin ikinä törmää. Winnie ja taavi taas asui autojen bussien ja rekkojen ympärillä, ne on arkipäivää siinä missä heiluvat puskat ja puut landella:) toki winnie ja taavi on molemmat luonteeltaankin rohkeita.

   Poista
  2. Itsekin asian kyllä käsitän, tammani on siis Welsh B-sektio. Ei mikään helppo tapaus... Säkä: 130 cm re95-100cm, heB-A

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat