keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Hei, juuri sinä!

Täytyypä taas avautua vähäsen. Kiitos juuri sinulle henkilökohtaisesti blogini seuraamisesta! Erityinen kiitos vielä, mikäli tykkäät ja jaksat kommentoida tekstejäni ja klikkailla Like painiketta postausten alareunoissa. Kiitos myös aktiivisesta osallistumisestasi kyselyihin!

Teitä lukijoita on tosissaan ihan hirvittävä määrä siihen nähden, mitä odotin blogia perustaessani. Aika hurjaa että yli 200 ihmistä seuraa ja jaksaa kiinnostua touhuistani yhden ponin kanssa! Olen hirmu iloinen lukijakunnastani, joka on aina liikkeellä niin positiivisella ja kannustavalla mielellä; on mukava lukea kivoja kommentteja, joita saan muuten suuret määrät!

Tahtoisin pitää edelleen juuri sinut blogini lukijana ja kehittää blogia sinun toivomaasi suuntaan. Mikä blogissani on parasta, mistä aiheista tykkäät lukea? Mitä tahtoisit vielä blogissani nähdä, mitä muuttaisit tai kehittäisit?

© Nenna Lähteenmäki
Hurjan 206 lukijan kunniaksi järjestänkin blogin rekisteröityneille lukijoille valokuvauskilpailun. Kilpailuaikaa on tämän kuun loppuun saakka, eli 30.9 on viimeinen osallistumispäivä. Voittaja julkaistaan lokakuun ensimmäisellä viikolla ja hänelle lähtee postissa yllätyspalkinto.

Hevosaiheisen valokuvauskilpailun aiheena on herkkyys. Vaatimuksina on, että kuva on itse kuvattu juuri tätä kilpailua varten, eli tämän kuukauden aikana. Ethän siis lähetä aiheeseen sopivaa, mutta aikaisemmin otettua kuvaa! Tahdon saada teidät liikkeelle kameroidenne kanssa. :) Jokainen saa osallistua yhdellä kuvalla, jonka voi lähettää sähköpostiini essimon12 (at ) gmail.com. Kerrothan viestissäsi koko nimesi sekä postiosoitteesi. Lisäksi voit kertoa vähän valokuvastasi, jos niin tahdot. Kuvan lähettämällä vahvistat, että kuva on itse ottamasi ja annat luvan julkaista sen blogissani.

Olen pitkittänyt arvontojen/kilpailujen järjestämistä, koska häpeäkseni en ole koskaan lopulta ehtinyt piirtää palkintokuvaa, jonka Lotta voitti n. 50 lukijan arvonnassa kauan kauan sitten! Jos sinä Lotta siis edelleen luet blogiani, niin laitappa sähköpostia niin saat myös pienen korvaavan yllätyspalkinnon. :)

26 kommenttia

  1. Tykkään hirveästi noista kaikista maastakäsittelyjutuista! :)

    VastaaPoista
  2. Tykkään ihan kaikista postauksistasi, koski asia sitten Winnietä tai ei :D

    VastaaPoista
  3. Mää tykkään kovasti winnie ponista :) ja tietysti blogistakin! ;)

    Blogi on kiva, tykkään lueskella kaikkien "tosi" treenareiden sivussa tämmöistä kevyttä luettavaakin. :)
    Saisinkohan itseni kisaan mukaan vai viekö laiskuus voiton..... :D

    VastaaPoista
  4. Kyllä luen edelleen blogiasi ja olenkin vähän ihmetellyt kun ei sitä piirrosta kuulunut ;) Mutta laitanpa sähköpostia.
    Tykkään blogistasi tosi paljon, ensinnäkin siksi koska Winnie on niin ihana unelmaheppa ja sovitte niin hyvin yhteen! Tekstit vaan tuntuu aika pitkiltä enkä aina ehdi lukea kaikkia kokonaan, mutta katson kyllä joka postauksen ja kaikki kuvat ja videot. Kuvat vaan voisi olla mielestäni vähän monipuolisempia, kun yleensä on vain ratsastuskuvia. Ihan vaan tavalliset kuvat vaikka harjauksesta yms. olisi kivoja tai tarhamöllötykset :)
    Ulkoasu ei oikein ole koskaan ollut mun mieleen, nytkin se on jotenkin vähän sekava ja tuo vasen "reunus" tulee noiden tekstien päälle. Pystyisitkö vaihtamaan vaikka vähän syksyisempää ulkoasua? :)
    Erikoispostaus ideoita olisi myös jos joskus ehdit toteuttaa :) Eli olisi kiva jos voisit esitellä kaikki omat varusteesi, Winnien varusteet ja tehdä vaikka sellaisen lifestyle-postauksen jossa kertoisit vähän enemmän itsestäsi ja elämästä hevostelun ulkopuolella (postaus vaikka sun tavallisesta päivästä kuvina tms). Ja tallin esittely, jos sellainen on mahdollista tehdä. Videopostaukset on aina myös tosi kivoja, niitä voisi tulla lisää :)
    Mitä Julitalle muuten kuuluu, hoidatko sitä vielä?
    - Lotta

    VastaaPoista
  5. Yyh oisin osallistunut, mut ei saa käyttää vanhaa kuvaa :( Mulla ei oo ees kameraa, saatika mitään kunnon tilaisuutta saada kuvattua tollasta.

    Mut sun blogis on ihan paras :D En ees jaksa lukee useimpia blogeja mitä seuraan, mut ystävyydestä huolimatta luen aina heti postaukset! Koska W ja sinä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan sulla kamera, vai kuvittelenko vaan? :D Mitä sille on tapahtunu? Kännykän kamerallakin saat kyllä hätätapauksessa kuvattua hyvän kuvan (:

      Mut kiitos Suvi, jäin kaipaamaan sun blogia!

      Poista
    2. Myin sen :D mut saa nähä jos saisin nyt täs kuus uuden ^^

      Mäki kaipaan sitä, ehkä kirjottelen sinne taas joskus :D

      Poista
  6. Luen blogiasi "anonyymina", koska en mitään bloggeria tms jaksa opetella käyttämään. Suosikkiblogini kyllä kaikista, kivaa on kun päivittelytahti on kasvanut entisestään, kiinnostavasti kirjoitat ja sopivasti kuvia, Winnie on myös sen tyyppinen hevonen, että luulisin itsenikin pitävän siitä valtavasti ;D

    Suosikkipostauksiani ovat kun arvostelet muita talleja tai teen jonkinlaisia mielipidekirjoituksia, yhtään huonoa postausta sulta ei oo tullut sinä aikana kun oon tätä lukenut ! Ainoana miinuksena sanon ulkoasussa sen, että tekstit menee "ohi" ton niille tarkotetun alueen ja välillä kuvia on tekstin päällä, jolloin ei koko lausetta saa luettua, siis jos sitä vähän korjailisit paremmaksi?

    Muuten niin täydellistä ;D

    VastaaPoista
  7. Miten sait tän blogin taustan tälläseks ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edellinen tausta oli ihan googlen kuvahaulla löydetty, hakusanalla tyyliin " free blogger backgrounds". Koska tuo edelinen tausta oli kuitenkin liian leveä ja sai sivupalkit hyppimään tekstin päälle, niin vaihdoin perus neutraaliin taustaan jonka väänsin taas itse Gimpillä.

      Poista
  8. videopostaukset ovat parhaita, niitä olisi kiva saada lisää! :)

    VastaaPoista
  9. Hieno blogi!!! ja ihania noi pollet <3 millä muokkaus ohjelmalla teit ton bannerin? ja jos seurailet muiden blogeja niin voisitko käydä vilkaisemassa blogiani
    http://www.dudejaroni.blogspot.fi/
    se kertoo 4 hevosesta 3 niistä on omiani ja 1 on naapurini

    VastaaPoista
  10. Tämä on upea blogi! Miksi blogi ei kerro Julista enää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juli tekee nykyään taas tunteja niin paljon ja lisäksi sillä on vuokraaja pari päivää viikossa. Mulle ei siis jää aikaa liikuttaa sitä ja harvemmin tulee postailtua enää " harjasin Julin ja leikkasin sen harjan". :/ Julista kyllä tulee postauksia taas tässä jossain vaiheessa syksyä, kun saan liikuttaa ponin vuokraajan päivinä silloin kun hän ei itse pääse!

      Poista
  11. on tosi hieno blogi, ja eikös noi sun kuva jutut oel tehty picasalla? voisin itsekkin ladata, hieno blogi ♥ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bannerit ja muut kuvat blogin ulkoasussa on muokattu Gimpillä, postausten tavis kuvat on käsitelty yleensä vain iPhotolla. :)

      Poista
  12. Essiiiii! Miksei mulle ole aiemmin kerrottu tästä blogista? Yhyy, se on ihana! Vähänkö mulla on nyt luettavaa. Mistä asti olet tätä pitänyt? Ja yli 200 rekisteröitynyttä lukijaa, vau, onnittelut! (Tässähän ihan nolostuu omilla kokonaisella yhdeksällä...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaaa! :D En oo tätä oikeastaan pahemmin mainostanu kenellekkään, lähinnä tallikaverit on tästä tienneet. Että en oo missään facebookin seinällä mainostanut ;) Oon tätä blogia pitänyt pystyssä kohta varmaan pari vuotta!

      Poista
  13. ookei (_: kiitos tiedosta, tosi hieno blogi ♥

    VastaaPoista
  14. kauhea kysymys: aina kun yritän aloittaa jonkun sivun lukemisen, kone väittää "nimeäni" lilliputiksi, vaikka sen olenVenlaksi laittanut, ja en saa mistään hyvää kuvaa. apuaa! auta pliis (_:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, hassua! :D valitettavasti en osaa kyllä auttaa..:/

      Poista
  15. Vastaukset
    1. Lueppa koko teksti uudestaan läpi ja kysy sitten uudestaan jos ei vieläkään osu silmään..

      Poista
  16. Hei sainkin homman toimimaan (: Kiitti kuitenkin!

    VastaaPoista
  17. Miten oot saanut ton kuvien kopionti eston? Itse tuli vahingossa testattua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se täytyy itse lisätä koodina ulkoasuun, eli ei käy "nappia painamalla" bloggerista. :) Ohjeet löytyy ainakin englanniksi googlesta, olettaisin että suomeksikin löytyy tyyliin hakusanalla "kopioinnin esto bloggeriin"

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat