tiistai 18. syyskuuta 2012

Vuosi sitten

Siitä on pian jo vuosi kun Winnien ja mun tiet kohtasivat. Jenni otti viime viikolla muutamia rakennekuvia Winniestä pihalla ja lähdinkin mielenkiinnolla vertaamaan uusia kuvia noin vuoden takaisiin. Ensimmäinen kuva on lokakuun lopulta 2011, kun alempi on otettu nyt siis syyskuun alussa 2012. Pientä kehitystä Winnien vatsan kutistumisen suhteen tapahtui jo syksyn 2011 aikana, mutta suurin työ on tehty nyt toukokuun jälkeen, kun Winnie palasi pihatosta Metsäkylään.

Mitään valtaisaa muutosta ei ole tapahtunut, mutta ainakin ponilla on tukka kasvanut ja vatsan seutu hieman kaventunut. ;)

Muistuttaisin vielä kaikkia lukijoita valokuvauskilpailusta! Aiheenahan oli siis herkkyys ja aikaa kuvien ottamiseen ja lähettämiseen on tämän kuun loppuun saakka. Reippahasti siis kuvaamaan ja osallistumaan! :)


2 kommenttia

  1. winniehän on myynnissä, mikset osta pois?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myynnissä se on ollut koko viimeisen vuoden. :) Rahat ja aika ei tässä elämäntilanteessa riitä mitenkään päin hevoselle - ylläpito vaatisi töiden tekemistä ainakin 3 iltana viikossa, jolloin itse harrastamiselle ei jäisi enää aikaa kun koulutyöt vievät loput 4 iltaa viikossa. :(

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat