tiistai 4. syyskuuta 2012

aina ei onnistu


Eilen kävin koulun jälkeen ratsastamassa Winnien maneesissa. Unohdin järjestelmäkameran kotiin, joten Nenna sai tyytyä kuvaamaan iPhonellani. Pahoittelen siis kuvien laatua, mutta näkeepähän niistä ainakin jotain! Videoitakin tuolla kapistuksella sai otettua.

Winnie oli hieman hankala ratsastaa - se ei halunnut tukeutua kunnolla kuolaimeen, jolloin sen työstäminen jäi heikoksi. Kun poni juoksee pää pilvissä, se ei käytä takasiaan eikä selkäänsä... Vähitellen ponin ohjattavuus kuitenkin parani, mutta Winnie jäi silti suustaan epätasaiseksi. Toisinaan se kulki pätkiä oikein kauniin pyöreänä, mutta nousi muodosta nopeasti ylös. Pidemmällä ohjalla ratsastaessa poni meni paremmin eteen alas- muodossa, mutta kunnon tuntumalla en saanut haluttua kontaktia suuhun. Katsellaan ja kokeillaan vielä muutama päivä ja jos ei parannusta tapahdu, niin epäillään suuhun jääneen sudenhampaan vaikutusta ja harkitaan sen poistamista.


Kun poni lopuksi kulki pätkittäin hyvin, se sai palkkioksi luvan lopettaa. Lähdettiin Nenna seuranamme maastoon tekemään pikku käyntilenkki, joka tällä kertaa sujui ilman kaatumisia. ;)

Tänään ja huomenissa Winnie käy ratsastuskoulun aikuisten tunneilla. Itse kiipeän siis selkään seuraavan kerran vasta torstaina.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat