maanantai 10. syyskuuta 2012

Tylsä viikko!

 Tällä viikolla en ole pahemmin postaillut kuulumisia, kun olen halunnut välttää tylsiä "tänään väännettiin vähän koulua maneesissa" -tekstejä. No, siinäpä oikeastaan on se mitä ollaan tällä viikolla tehty. Tiistaina ja keskiviikkona Winnie on tehnyt ratsastuskoulun tunteja ja muina päivinä ollaan lähinnä työskennelty maneesissa ihan ilman kuvaajaa.

Winnien oma satula on sille hieman pitkä selästä, joten loppuviikosta poni sai testata selkäänsä kymmenkuntaa eri satulaa. Lopulta sopivaksi todettiin tuntiponi Lakun satula, jota Winnie saa nyt sitten kanssani lainailla silloin, kun Laku ei itse tarvitse satulaansa. Ihanaa päästä itsekkin istumaan sopivan kokoiseen penkkiin!


 Vihdoin sain aikaiseksi vaihtaa Winnien satulaan myös turvajalustimet. Tähän asti ollaan menty ihan tavallisilla ja tuurilla olen pysynyt kyydissä vielä, enkä ole jäänyt jalustimiin kiinni tippuessa. Nyt on siis penkissä turvajalustimet, joten voidaan hyvillä mielin lähteä tässä joku päivä pellolle baanailemaan, kun sekin on vihdoin puitu. :) Luvassa siis luultavasti loppuviikosta kuvia ja videoita sänkipellolta!

PS. Winnie sai maistaa banaania, muttei tykästynyt tuon etelän herkun makuun. Plääh ja banaanit lensi tallin lattialle!7 kommenttia

 1. Tosi hieno tää uus ulkoasu! Jatkuuko tallikierros vielä, sitä on ollut kiva lukea? Kirjotat muutenkin tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamia tallikohteita on vielä pohdinnassa, mutta aikataulut tuppaavat taas vähän rajoittamaan tallivierailuja. :) Sarja siis jatkuu kyllä varmasti vielä yhden- kahden osan verran, muttei ehkä ihan viikon eikä kahdenkaan sisällä.

   Poista
 2. Ei mikään ihme, että Lakun penkki sopii :) Se on meinaan Aksun vanha penkki, joka sille ostettiin kun oli vielä Ninan :)
  -Johanne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo muistelinkin et Maija arveli penkin sopivan Winnielle just siks että oli Aksullakin ollu käytössä. :) Aikas saman malliset ponit siis!

   Poista
  2. Joo,onhan ne :) Vissiin aika samasta muotista ylipäätään noi haffut. En enää muista valmistajaa mutta jollain satulamerkillä on ihan oma mallinsa haflingereille :) Meillä on ny se joustorunkoinen.
   -J-

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat