lauantai 7. heinäkuuta 2012

Winnien kesävideo

Tässä Winnien kuulumisia parilta viime päivältä videon muodossa!

9 kommenttia

  1. Haaste!

    http://juliaheppailee.blogspot.fi/2012/07/hevosaiheinen-haaste.html

    VastaaPoista
  2. en nää tota videoo;/ se on varmaan ladannu jo melkee tunnin eikä vaan näy. no yritettään myöhemmin uuestaan koska haluan nähä sen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitsi! Kokeilitko katsoa youtubessa? Videossa ei pitäisi mitään vikaa olla, kun näkyy muille lukijoille ihan normaalisti. :(

      Poista
    2. ihme kun ei näkynyt! Mutta nyt näin sen ja oli ihana:):)

      Poista
  3. Ihana video! voittaako Winnie Julitan , vai pysyykö tuo söpö vanhus vielä lempihevosenasi? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Winnie voittaa Julitan esimerkiksi ratsastettavuudessa, mutta Juli on mulle kyllä aina poneista paras ja tärkein. :) Ei tuollaiset nuoret hurmurit pysty ansaitsemaan samaa mitä Juli on kahdeksassa vuodessa ansainnut. :)

      Poista
  4. Ihana video! ♥ yhtälailla kuin kaikki sun muutkin videot. Ne on niin taidokkaasti kuvattu! :) Mistä sä näitä musiikkeja näihin repäset? :D

    Sulla on ihana kesä Winnien kanssa ! ♥ olis mullakin noin kaunis hevonen, oon saanu viettää aika hevosetonta kesää kun hoitoheppa on ollut kipeänä eikä sillä ole voinut ratsastaa pitkään aikaan :( paljon olis ollu suunnitelmia tälle kesälle.. kesällä kuitenkin heppailu on niin parasta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän todella paljon musiikkeja etenkin Disney- elokuvista, jonkin verran myös muista leffoista. :) Itse kun omistan kaikki disneyn klassikot DVD:nä, niin biisit on tuttuja ja niitä tulee sitten käytettyä.

      Kurjaa kun hoitoheppasi on kipeänä, toivottavasti tulee kuntoon pian! Voisithan puuhailla vaikka maastakäsin hepan kanssa jotain sen terveydentilan sallimissa rajoissa? (:

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat