keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Happy Birthday toooo meeee....

Täytyypä hehkuttaa näin pikapostauksena ja tilannepäivityksenä; sain syntymäpäivälahjaksi aivan ihastuttavan Kingslandin uuden malliston softshell takin! <3 Käytiin vanhempien kanssa pyörähtämässä Tampereella asuntomessuilla ja poikettiin pitkän messupäivän jälkeen parissa keskustan hevostarvikeliikkeessä. Ensimmäisessä ihastuin takkiin ja kuolasin sitä, toisesta se lähti matkaan kun äitikin vakuuttui sen hienosta ulkomuodosta ja käytännöllisyydestä. Huomenissa saatte nähdä kuvia, innokkaimmat voivat googletella ja arvailla mikä takki on kyseessä. ;)

Lisäksi kävin tänään hakemassa Winnielle hackamoret, jotka bongasin halvalla netistä. Kaupan päälle tuli mukaan ihan suitset ja ohjatkin, onpas tehty helpoksi tämä uusien "kuolaimien" testaaminen. :) Jos siis hackamoret sopivat Winnielle ja se toimii niiden kanssa hyvin, niin jatkossa ei tarvitse venkslailla suitsien välillä kuolaimia vaihtaessa, kun hackamoreille on ihan omat suitset ohjineen.

Näistäkin kuvia huomenna, mielenkiinnolla odotan Winnien reaktiota!

2 kommenttia

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat