maanantai 30. heinäkuuta 2012

Testing, testing

Kävin eilen liikuttamassa Winnien vielä suht myöhään töiden jälkeen. Mulla ei ollut ratsastuskamoja mukana, joten kiipesin ponin selkään ilman satulaa. Pyörin vajaan tunnin verran kentällä ja näin vihdoin myös Winnien mörön! Poni on kyttäillyt nyt kesällä kentän toista päätyä ja toisinaan vähän säikkynytkin siellä. Nyt tamma pääsi yllättämään mut sivuloikalla niin, että roikuin sen toisella kyljellä ja olin varma että tippuisin. Winnie kuitenkin pysähtyi nätisti ja odotti että kiipeän vaivalloisesti kyljeltä takaisin selkään. Jäätiin hetkeksi tähän kentän pelottavaan päätyyn työskentelemään ja Winnien seuraavan kerran loikahtaessa minäkin vihdoin ja viimein näin sen. Pusikossa loikki pupu! Epäilen suuresti, että tällä yhdellä pitkäkorvalla on ollut pesä kentän laidalta alkavassa metsässä, koska Winnie on sitkeästi tuijotellut ja säikkynyt aina samaa kohtaa kentän päädyssä.

Työstin Winnietä suht rennosti ravissa ja laukassa ympyrällä. Viritin ihan kokeilunhalusta kaksi kameraa kuvaamaan samaan aikaan, alla on kömpelön editoinnin tulos. ;)

Äänestäkääpä muuten tuossa oikeassa sivupalkissa kiinnostavimpia postausaiheita!
1 kommentti

  1. Winniehän toimii tosin kivan näkösesti noilla hackamooreilla! Liikkuu niin kevyen olosesti :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat