keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Spring is here!

Kevät on vihdoin saapunut, ihanaa! Käytiin eilen Pojun kanssa pitkähköllä mutta rauhallisella maastoreissulla ilman satulaa. Aurinko paistoi ja lämmitti ihanasti, lumet oli pääsääntöisesti sulaneet jo metsien aurinkoisilta reunoilta ja lenkkipoluillakin paistoi jään ja lumen alta mustaa maata. Kierreltiin nyt kauempana metsissä kuin ikinä ennen ja löydettiinkin muutama uusi maastoilureitti. Suunniteltiinkin kaverin kanssa jo pitkää maasto- ja piknikreissua poneilla kunhan ilmat vielä vähän lämpenee! :)








4 kommenttia

  1. turus on kyllä ihanat säät ollu! mie täälläpäin kans oon maastoillu +10 asteessa! :) leskenlehtiäki oon jo bongannu. mut mut menen pois löpisemästä, pakko oli sanoa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kyllä oikeesti lämmenny ilmat ihan yhtäkkiä! :) Ponin talvikarva vaan ei ole pysynyt mukana tossa lämpötilan vaihdoksessa, kovasti odotellaan että tippuisi pois. Leskenlehtiä ei ole vielä bongailtu täällä päin, ehkäpä lähiaikoina!

      Poista
  2. oo, sä oot oikee ponin selässä päässy kuvaamaan! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Poju on rauhottunut kovasti kun saa selästäkin jo kuvata ;)

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat