maanantai 5. maaliskuuta 2012

Horse Fair 2012


Käytiin eilen pyörähtämässä Helsingissä Horse Fair- messuilla. Ohjelmassa oli shoppailua expo-alueella, eri rotuisten hevosten rapsuttelua ja pällistelyä, sekä erilaisten esitysten seuraamista. Shoppailualue oli mielestäni ihan kiitettävä. Näytteilleasettajia oli paljon ja tavaraa myytävänä monipuolisesti ja suuressa osassa kojuja vielä oikein hyvään hintaan. Etenkin talvikauden vaatteita oli nyt myytävänä paljon jopa puoleen hintaan. Itselläni ei kuitenkaan ollut tarvetta mihinkään ratsastusvarusteisiin, joten ne alennukset jäi hyödyntämättä. Pojulle katselin muutamaa huopaa, mutta toinen vietiin nenäni edestä ja toisen arvelin olevan liian pieni ponin satulan alle. Noh, mitä pienistä, säästyipä ainakin rahat :)


Eri rotuisia hevosia oli kiitettävä katras ihmisten tutustuttavina. Oli kiva nähdä läheltä ja päästä rapsuttelemaankin erikoisemman rotuisia hevosia, joihin en ole ennen törmännyt. Näytillä oli mm. shire, clydesdale, camarquenhevonen, arabi, american bashkir curly (vasemmalla) , appaloosa sekä muutama aasi. 

Esityksistä osa oli oikeita riman alituksia, kun taas toiset yllättivät positiivisesti. Etenkin poliisien esityksestä pidin, sillä hevosten taidot ja pitkälle viety koulutus osattiin tuoda hienosti esille. Enpä usko että olisi Turun poliisihevoset suoriutuneet samanlaisista tehtävistä. :) Suurella osalla esityksistä oli vain viihdearvoa, mutta Cajus Aminoffin kenttäratsastusklinikasta sai kivoja vinkkejä omaankin ratsastukseen, tosin niitä on varmasti tarvetta helpottaa ainakin näin alkuun ;)

Mukava päivä oli, pieni irtiotto arjesta. Huomenna taas onkin kauan odotettu estetunti Pojun kanssa, siitä siis asiaa varmasti huomenissa!
Metsäkylän minin, "Kirpun" isä oli näytillä.








4 kommenttia

  1. Laita kuvat isommiksi ;)

    VastaaPoista
  2. Voi että kuin ihania rotuja oot bongannut :) harmittaa oikein kun en itte käynyt tuolla...

    VastaaPoista
  3. ihania rotuja kaikki! mäkin tykkään muhkuista roduista ja mulla on ollut hoitsunakin shire. ;) ♥ ois ollut kiva päästä tonne...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, pienempänä olisin antanut mitä vaan että olisin saanut hoitaa shireä! :D Tosin kiehtovat nuo muhkut mua vieläkin hirmuisesti, salaa haaveilen omasta isosta muhkusta ;)

      Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat