torstai 6. lokakuuta 2011

Varusteurheilua

Kokosin aamupäivän kunniaksi yhteen kaikki eri väriset varusteet joihin Juli on joskus pukeutunut. Eikös se niin ole, että kun ei pärjää missään muussa urheilussa, niin varusteurheilu on varsin varteenotettava vaihtoehto ;) Kuvat saa isommiksi klikkaamalla!

Limen vihreä on toinen omista lempiväreistäni ja se nyt ihan suhteellisen hyvin sopiikin Julille :)
-pintelit (Horze)
-huopa (Hööks)
-raippa (Horze)
-hanskat (Horse House)
-kotona olemassa vielä ratsastussukat (Tarjoustalo <3)
Vaaleanpunainen on ehdottomasti sekä mun että Julin lempiväri. Joskus aikojen alussa poni sai vaaleanpunaisen satulahuovan, mutta lopulta käyttöön on kerääntynyt:
-satulavyö (Hööks)
-jalustinkumit (Equestrian Clearance)
-jännesuojat (Suomen Ratsutarvike)
-hivutussuojat (Agrimarket/Horze)
-suitset (Hööks)
-kuolaimet (Equestrian Clearance)
-itsellä lisäksi hanskoja, sukkia, paitoja, takki ja muuta mukavaa
Vaaleansininen oli viime syksynä ihan yllättävä kokeilu, mikä toimisi vallan mainiosti jos Julita olisi ruuna :) Omia varusteita oli vain ratsastuskamat, tallista lainattiin
-jännesuojat
-satulahuopa (Nici)
 Pinkki on Julilla ollut lähinnä lainaväri, kun ennen käytin Pinkkejä varusteita PV tamma Astalla. Kun en Astalla käynyt enää tunneilla, Juli peri full kokoisen huovan.
-huopa (Tarjoustalo, eurohunter)
-suojat (Horse House, Harrys Horse)
 Valkoista Juli on käyttänyt tosi vähän. Joskus alkuaikoina oli tapana kääriä kisoihin valkoiset pintelit ja laittaa valkoinen satulahuopa, mutta nykyään kilpaillaan ihan arkikamoissa. Tykkään tästä kuvasta kuitenkin, musta ja valkoinen sopii hyvin yhteen julin harjan ja jauhoturvan kanssa :)

-huopa (Reunos) Punaista Juli on käyttänyt harvoin, tosin jossain vaiheessa sillä oli käytössä järkyttävä kirkkaan punainen satulavyö, joka sitten yhdistettiin esim. vaaleanpunaisiin tai vihreisiin huopiin. Matkalla vanhainkotiin oli päällä:

- satulavyö (tallilta lainattu)
- viltti (Ikea)
- satulahuopa (tallilta lainattu)
- pintelit (Horze)
-Kulkushärpäkkeet suitsiin ja ohjiin (Hööks)

Siniharmaasta on tullut Julin uusi "edustusväri", tätä väriyhdistelmää käytetään usein ku ei haluta pukeutua vaaleanpunaiseen.

- satulahuopa (Tampereen ratsukellari, Nici)
- korvahuppu (Tampereen ratsukellari, Nici)

Harmaa-vaaleanpunainen on niitä päiviä varten, kun tarvitaan vaaleanpunaisen piristystä, mutta silti pitäisi näyttää edustavalta (eli ponia ei voi pukea kokonaan vaaleanpunaiseen). Huovan juli sai elokuvan (Hulluna Saraan) kuvauksia varten.

- satulahuopa (Hööks)
- suojat (Pariisista)


Ja loppuun vielä syy, minkä takia Juli vielä on mun kanssa, eikä jäänyt Saloon ratsastuskoululle. Hänet oli puettu aivan väärän väriseen loimeen, ei Juli tykkää keltaisesta! Ihmekkään kun poni ei tykännyt olostaan ja heitteli muksuja tantereeseen - ja sai tulla maitojunalla takaisin kotiin ;)

21 kommenttia

 1. Missä ihmeessä sä ratsastat, kävelytiellä? :D

  VastaaPoista
 2. Kävelytiellä juu. Julin kanssa on tullut pyörittyä vaikka ja missä, kun se on niin liikennevarma eikä säiky mitään :)

  VastaaPoista
 3. No eikös ole, ei ihme ettei Juli viihtynyt siellä ;) Saa nähdä pitääkö hälle talveksi ostaa joku vaaleanpunainen fleece lumisia maastoja varten ;)

  VastaaPoista
 4. vitsit löysin sun blogin ihan vahingossa,jotenkin etsiessäni jännesuojia netistä:)! aivan mahtava blogi!!!

  VastaaPoista
 5. Heheh, kiitos Anni! :) On se internetin maailma ihmeellinen.. ;)

  VastaaPoista
 6. Hirvee toi keltainen loimi. Vaaleanpunainen sopii loistavasti :)

  VastaaPoista
 7. Kumpi on sulle tärkeämpi juli vai Winnie?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Winnie nykyään, kun olen saanut pitää sitä käytännössä omanani viimeisen vuoden. Julin kanssa en pahemmin ole enää tekemisissä..

   Poista
 8. onks juli ollu jossain elokuvakuvauksis :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oltiin pari kesää sitten tuon suomalaisen elokuvan kuvauksissa :)

   Poista
 9. Millä tallilla toi Juli oli Salossa? Tuon näköinen vuonis oli nimittäin samalla tallilla missä mä käyn. Se palautettiin, koska se pudotti kaikki pienet :D Tykkäsin siitä ja harmitti kun niin kiva poni lähti :( En kyllä tiedä, että onko sama koska sitä sanottiin Julitaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juli kävi Onnenperällä, on varmasti sama poni kyseessä, kuvaus sopii kyllä ihan nappiin;) Julitahan tuo on viralliselta nimeltään

   Poista
 10. Harmi kun Juli kuoli:( Katsoin sinun ja Julin videon YouTubesta:) Ja kävin kerran katsomassa Salon ratsastuskoulun tuntia ois tehny mieli vaihtaa se järkyttävän näköinen loimi!!!!!!! Hyviä Päiviä;) Oot kaunis!

  VastaaPoista
 11. Sanottiinko tätä ponia joskus Juminaksi? Saattaa nimittäin olla poni joka myytiin ku heitteli ihmisiä alas. Hyvä postsus👍💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan tietääkseni. Kun poni tuli Suomeen, sitä kutsuttiin Juliaksi, sen jälkeen olikin samalla ratsastuskoululla lopetukseensa saakka ja kutsuttiin vain Juliksi tai Julitaksi. :) Ilmiselvästi Julilla on ollut joku sukulaissielu!

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat