tiistai 19. heinäkuuta 2011

Kesäherkkuja

Sunnuntaina kävin tallilla taas tappamassa aikaa, en edes ymmärrä miten puolet päivästä kului niin nopeasti. Kaverin kanssa pestiin amerikanmini Lady (joka ei muuten nauttinut kylvystä ja hännän pesusta!),  maastolenkillä kävin kuvaamassa samaista kaveria joka ohjasajoi pikku Prinssi-ponia, kävin vetämässä nuoremmille tallitytöille käyntimaaston ilman satulaa Vilillä ja liikutinpa vielä russin Teemun, joka esitteli maastoon lähdettäessä kevätjuhlaliikkeitä eikä näinollen päässytkään mukaan. Olipas hauska ratsastaa taas muilla poneilla kun Julilla! Vili on mulle "poni jolla menin ekoina ratsastusvuosinani" ja oli tosi kiva kiivetä vanhan kaverin selkään ja muistella vanhoja :) Teemu taas oli positiivinen yllätys, nuori mies oli kehittynyt ihan hurjasti! Kauemmin blogia seuraanneet saattaa joulun tienoilta muistaakkin postauksen kun liikutin Teemun ensimmäistä kertaa. Kiireinen ja hermostunut poni oli nyt rauhoittunut mielettömästi, taipui, teki todella hyviä avotaivutuksia ja myötäsikin välillä kädelle. Tässä muutamat kuvat tästä nuoresta herrasta ja loppuun Julin kesäterveiset kaikille mansikoiden ystäville! :)
Pahoittelen "tylsää postausta vieraista poneista" niiden lukijoiden puolesta jotka eivät ratsastuskoulun poneja tunne tai ole niistä kiinnostuneita, ensi kerralla varmasti taas enempi Julin kuulumisia!


1 kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat