maanantai 4. heinäkuuta 2011

Poni on houdini

Onpas ollut pitkä postaustauko, viikon verran on aikaa edellisestä. ;) Viime maanantaina kävin tallilla Sirun kanssa, harjailin ponin pihalla ja pesin sen kamat todella pitkästä aikaa. Suitsetkin näytti ihan uusilta pesun jälkeen! Juli on nyt muuttanut taas (vihdoin ja onneksi) parakista sisälle talliin. Poni oli heti ensimmäisenä yönä raaputellut itikoiden syömää takapuoltaan karsinan oveen jossa on vain yksi salpa ja oli vahingossa murtautunut ulos karsinastaan. Yön aikana poni oli mussutellut heinää ja sotkenut paikkoja ihan huvikseen, on se niin viisas <3


Maanantaina illalla mulla nousi järkky kuume, minkä takia en ole tallilla päässyt pahemmin käymäänkään. Tällä viikolla olisi tarkoitus lähteä Loimaalle tallin omistajan mökille pystyttämään aitalankoja ja muuten laittamaan paikkoja kuntoon, joskos seuraavalla viikolla päästäisiin ponien kanssa joksikin aikaa lomailemaan sinne :) Pidempään blogia seuranneet on varmaan lukeneet viime kesäisestä reissusta, kun laitettiin talli kuntoon kantamalla kauheat määrät puita ulos karsinoista ja maalaamalla karsinat muutamaan kertaan. Nyt on ollut puhetta että lomailemaan lähtisi Julin seuraksi Rölli, toinen vuonis ratsastuskoululta.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat