keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

She's gonna be a star

Julitasta tulee maailmankuulu superjulkkis, näyttelijä ja hollywoodtähti! No ei nyt ehkä ihan, mutta poni pääsee näyttelemään talutusratsua uuteen suomalaiseen elokuvaan Love and other troubles . Mukaan pääsee myös Monster, eestinponiruuna joka on Julin tavoin tuntihevosena ratsastuskoululla. Ponien osuudet kuvataan Turussa parin viikon päästä ja pääsen itse mukaan avustamaan, on niin hauska päästä taas mukaan uusiin ja erilaisiin juttuihin Julin kanssa :)

Huomenna olen Julin kanssa menossa yksityistunnille kaverin kanssa hyppäämään, saa nähdä miten jalka kestää kunnon ratsastusta. Suunnitelmissa olisi hypätä rataa vähän erikoisemmilla esteillä, muuria, porttia ja muita viritelmiä ajateltiin pystyttää kentälle. Tunnista lisää huomenna, kuvia ja videoita on luvassa hyvin suurella todennäköisyydellä.

4 kommenttia

 1. Ohhoh, ompas kiva tilaisuus päästä tutustumaan elokuvan kuvauksiin!
  Miten ne Monsterin on siihen valinnut kun se oli sellainen porsas ainakin silloin kun minä siellä olin? :D

  VastaaPoista
 2. Millä tavalla porsas? Monster on tallin poneista varmin ja on ennenkin ollu mukana jutuissa tallin ulkopuolella. Juli ja Monster ei säiky autoja tai ihmismassoja niin ne on turvallinen valinta kuvauspaikalle :)

  VastaaPoista
 3. Silloin se vain kuskaili sinne sun tänne kun tultiin tarhasta sisälle taikka mentiin tarhaan :D Se oli kuin katujyrä! Mutta voihan se olla sitäkin että olin uusi siellä, niin pitihän sitä kaikkea kokeilla. :p

  VastaaPoista
 4. En mä oo kuullu kuskailusta kun pienten lasten kanssa kun ne on tunnille taluttamassa Monsteria, sillon se usein kiikuttaa pienemmät mukaan syömään :) Muuten se on kaikinpuolin ihan paras valinta tollaseen uuteen ja jännään tilanteeseen, kun se käyttäytyy nätisti eikä ota stressiä :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat