torstai 3. helmikuuta 2011

riimuratsastusta :)

Poju on vihdoinkin ihan kunnossa :) Kävin maanantaina ratsastamassa sillä vielä kevyesti, vähän avoja ja sulkuja käynnissä & ravissa. Lopuksi käytiin mastossa kävelemässä ja vähän ravailemassa, poni tuntui pitkästä aikaa taas omalta itseltään, reippaalta :)

Tänään Pojulla kävi kengittäjä, minkä vuoksi ratsastin taas vähän kevyemmin. Kaveri osui tallille samaan aikaan ja liikutti oman vuokraponinsa maneesissa meidän seurana. Ratsastin riimun kanssa, oon pitkään halunnut kokeilla miten Poju toimisi pelkän riimun kanssa, kun se kuuntelee niin hyvin painoapuja. Hienostihan se meni, peruutuksetkin sujui riimun kanssa paljon paremmin kun koskaan ennen suitsilla! :) Jarrujen kanssa ei ollut mitään ongelmaa, taidan alkaa useamminkin ratsastella riimulla kun poni vaikutti siitä tykkäävän. Ja opinpahan etten ainakaan roiku kiinni kuolaimessa!

Ensi viikon torstaina pääsen vihdoin sinne tunnille Pojun kanssa. Mennään yksityistunnille sille opettajalle, kenen tunneilla olin viime keväänä. Tykkään opettajasta kovasti, ja oli kiva kun yksityistunti järjestyi vaikka hän pitääkin ratsastuskoulutunteja enää yhtenä päivänä viikossa. Jospas vaikka oppisin jotain piiiiiitkästä aikaa ;)

-Essi


PS. Lensku kuulemma postaa vasta kun saa kuvia, toivotaan siis että ehtisin mahdollisimman pian käymään Lenskua ja Tiksua moikkaamassa. Nyt on onneksi tentit vähäksi aikaa ohi niin voisin jopa ehtiäkkin..

1 kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat