torstai 24. helmikuuta 2011

maastoilua

Edellispäivänä osuin tallille samaan aikaan kaverin kanssa, joka vuokraa toista ponia samalla tallilla. Lähdettiin yhdessä maastoon, oli niin kiva ratsastaa taas seurassa! Toisin kuin yleensä tällä kokoonpanolla, mentiin tosi rauhallisesti käyntiä ja vähän ravia. Laukkaaminen päätettiin jättää maneesiin, kun maastossa olisi ollut pakko laukata peräkkäin. Takimmainen poni olisi varmasti laukannut täyttä etummaisen perässä, ja etummainen taas olisi vain lisännyt vauhtia koska toinen poni tulee lujaa perästä. Pysähtyminen ei välttämättä olisi siis onnistunut hirmu helposti, etenkään kun kaveri oli matkassa vielä ilman satulaa :) Oltiin siis vastuuntuntoisia lapsia ja laukattiin maneesissa, missä itsekin otin satulan pois. Laukattiin eri aikaan, eli saatiin molemmat muutamia kuviakin.


Eilen oli tarkoitus ratsastaa ilman satulaa riimulla, mutta tottakai osun aina tallille juuri siihen aikaan kun tulee jotain talutusratsastajia tai muita... Eli maneesiin en päässyt sitten aluksi ollenkaan, niin lähdin maastoon kävelemään alkukäynnit. Nenna oli mukana heilumassa kameran kanssa, pientä mainontaa nyt kaverin uuden blogin suuntaan:) www.nennanblogi.blogspot.com Ennen maastoon lähtöä tapettiin aikaa ettei tarvitsisi olla maastossa kamalan kauaa ennen kuin pääsee maneesiin, leikkasin Julin harjan ja kuvailin Nennaa ja Prinssiä, supersöpöä paksua pikku shettistä :) Julin harjasta tuli ihmen hyvä, jätin mustan keskiosan pidemmäksi kuin valkoiset reunat. Samoin Prinssistä tuli muutama hauska kuva, pakko lisätä sellainenkin nyt tähän :D Onpahan taas kuvientäyteinen postaus.


Kun sitten lopulta päästiin maneesiin, oltiin siellä juoksuttamassa yhtä ponia. Suitset piti siis pitää päässä kun en ollut yksin maneesissa.. Poju oli aivan järkyttävän ärsyttävä, ei liikkunut niin yhtään mihinkään! Ei kai sitä nyt kiinnostakkaan liikkua kun kaveri laukkaa vieressä ympyrällä, mieluiten sitä laukkaisi siinä kaverin vierellä. En vain jaksanut alkaa tapella ponin kanssa vaan vähän ravailin ja kävelin ja suosiolla poistuin paikalta. Tänään on varmaan pakko ratsastaa ihan kunnolla kun on nyt ollut kaksi rennompaa päivää jo peräkkäin.

-Essi

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat