torstai 24. helmikuuta 2011

Maastoilua vasten tahtoa

Ei oikeesti ole mahdollista, että osun tallille AINA juuri silloin kun siellä on ties mitä talutus ja erityistunteja... Tänään kävi siis taas vaihteeksi niin.. On se mukavaa kun ei osata merkata niitä tunteja tuntilukujärjestykseen niin että sitä voisi sitten lukea ja osata tulla tallille sellaiseen aikaan kun maneesi on vapaana. Ja jos ei niitä tunteja sinne merkata niin olisi mukava jos sinne maneesiin sitten saisi edes mennä samaan aikaan niiden tuntien kanssa, mutta ei.. Maastoiltiin Pojun kanssa siis taas tänään, jäi treenaaminen väliin. Kiersin laitumelle auratun lenkin kolmesti, aikaa kului sellaisen 40 minuuttia kun pääosin mentiin käynnissä. Pätkiä otettiin ravia ja myös laukkaa, mikä sujui mukavasti vaikka muutamat hiihtäjät tulikin vastaan. Hassua kun nyt hiihtolomaviikolla on todella vähän hiihtäjiä liikenteessä, taitavat olla kaikki lapissa. Huomenna mulla pitäisi olla ensimmäinen ponivapaa päivä melkein kahteen viikkoon, saa nähdä mitä tekemistä keksin kotona kun ei tarvitsekkaan lähteä tallille.

Tallilla on liikkunut jo pidempään melkoisen kesy kettu, johon törmäsin taas tänään. Siellä se törrötti kentän laidalla ottamassa aurinkoa, eikä jaksanut välittää hevosista tai ihmisistä kentän toisella laidalla. Vasta kun menin itse kentälle kameran kanssa, kettu päätti siirtyä kymmenisen metriä sivummalle ja istui sinne taas paistattelemaan päivää. Sinne se taisi jäädä, ei onneksi törmätty samaiseen eläimeen maastolenkillä. ;)

Ainiin, tänään ratsastuskoululta lähti eläkekotiin Rusina-pappa, 19- vuotias welsh jolla itsekin opettelin joskus pienenä ratsastuksen alkeita:) Toivotaan että kaveri viihtyy uudessa kodissaan.-Essi

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat