lauantai 27. tammikuuta 2018

Talven ihmeitä

Suomen sää, tai oikeastaan Turun sää, on ihmeellinen. Vuoropäivinä lämpötila saattaa vaihdella jopa yli kymmenellä asteella ja ulkona näyttää sen mukaiselta; yhden yön aikana maisema on voinut vaihtua alkukevään lumettomaan kirkkauteen tai puuterilumen talven ihmemaahan. Harmittavan usein aamukahvia nautiskellessa saa yllättyä ja pettyä mustaan, märkään maahan, mutta viime viikoille on osunut muutama satumainen pakkaspäivä.Viime viikolle sovittiin Maijun kanssa ponin kuvauspäivä, sillä Winnie vietti juuri sopivasti rokotuksen jälkeistä lomaansa. Puihin oli yön aikana muodostunut paksua kuuraa ja lisäksi ilma oli sumuinen. Alkuperäinen suunnitelma oli kiikuttaa poni läheiselle pellolle kuvattavaksi, mutta kuvauspäivänä saimme todeta, ettei koko pelto tai sen takainen metsä erottunut sumusta laisinkaan. 

Lopulta sain aina-niin-nätistä ponista muutamia onnistuneita ja omaa silmää miellyttäviä kuvia. Sumuiset kuvat tien reunasta ovat omia ehdottomia suosikkejani! Lisää tällaisia kelejä, niin tulisi ulkoilutettua kameraakin hieman enemmän. Jospa vaikka hiihtolomaksi saataisiin jälleen mustaksi muuttuneeseen maahan lumipeite, niin ponin voisi oikein ajan kanssa raahata pidemmälle kunnon kuvausmaisemiin...1 kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat