perjantai 22. heinäkuuta 2016

Päiväkahveilla

Kaupunkitallilla on omat hyvät puolensa. Löytyy niin maneesi kuin kävelytyskonekin ja välimatkat ovat lyhyemmät kuin maalla. Lisäksi sitä voi maastoreissulla piipahtaa vaikka yllätyskahveille.


Viimevuosina kotiväen arvostus hevosia kohtaan on hieman kohentunut. Aikaisemmin hevosiin hurahtaneen tyttären ratsuista korkeintaan ihailtiin kuvia, mutta nyt on hevoset kavereineen jo tervetulleita kotipihaan ja terassille asti. Alle puolen tunnin varoitusajalla on kasattu pöytä koreaksi, pesty porkkanat ja täytetty vesisaavit kylmällä vedellä. Kahvi on valmista jo kun ehtii satulasta alas. Kevyen kahvitankkauksen jälkeen jaksaakin taas jatkaa lenkkiä kohti tallia. Matkalla moikkaillaan naapureita, pysähdellään silitettäväksi ja toisinaan kuvattavaksikin. "Onpas ihana nähdä täällä hevosia!" - lausahdus saa aina iloiselle mielelle.

Ainoa, joka ei hevosten vierailua arvosta, on perheen pieni valkoinen prinsessa, joka tyytyy mulkoilemaan tunkeilijoita törkeästi sopivan välimatkan päästä. Tuijotuksen huomanneena Eben jätti terveisiksi haisevan vastalauseen.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat