perjantai 1. heinäkuuta 2016

Lomalla viimein voi ottaa iisimmin

Täytyypä vähän hehkuttaa oman kesäloman alkua! Tähän saakka joka ikisen kesän työskennelleenä on ihana lomailla parhaaseen lomailuaikaan ihan koko heinäkuu. Nyt on aikaa itselle, bloggaamiselle, kavereille ja hevosillekin ihan eri tavalla kuin  arjessa.

Harrin lomaillessa laitumella ratsastin ahkerasti MiniWinnietä. Ihan verenmaku suussa ei kuitenkaan olla treenattu, vaan ollaan nautittu paljon maastoilusta ja rennoistakin päivistä! Viime viikolla kuvittelin pääseväni helpolla irtojuoksuttamalla ponin, mutta todellisuudessa päädyin juoksemaan itse varmaan enemmän kuin Winnie.

Irti päästyään tamma suunnisti lähimmälle ruohotupsulle. Kun juoksin ponin perään hätyttelemään sitä liikkeelle, tuo törkimys vain ravaili toiseen päähän kenttää seuraavalle ruohotupsulle. Tätä jatkui viitisentoista minuuttia, jonka jälkeen luovutin. Seuraavalla kerralla poni saisi juosta narun päässä...

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat