sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Joulukalenteri #13

Harvoinpa tulee dokumentoitua ihan tavallista arkitreeniä, koska se on ensinäkin ainakin jossain määrin varmasti blogin lukijoista tylsää luettavaa ja katsottavaa. Toisekseen arkisin tulee usein ratsastettua pimeään aikaan maneesissa, josta nyt ei normaalilla kameralla saa niin minkäänlaisia kuvia.

Eipä tuosta ole kovin kauaa aikaa, kun tuo taivaasta maahan kamera kaulassaan tipahtanut enkeli Annika pyysi päästä meitä kuvaamaan. Ikinä en ole näin hyviä maneesikuvia saanut, enkä varmasti tule saamaankaan. Näitä on ihan ilo katsella, eikös?!2 kommenttia

 1. Onpa ihan mahtavia kuvia! En oo kyllä näin hyviä maneesikuvia koskaan nähnyt, vaikka aika paljon blogeja selailenkin! Harri on kyllä niin hienona, niin kuin ratsastajakin! Rakastan muutenkin blogiasi, vaikka en ole sitä ennen sanonutkaan!

  Mun blogi: Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annikalla on kyllä aivan huikean hyvä kuvauskalusto ja myös taito jälkikäsitellä kuvia! :) Kiva kuulla että tykkäät blogista, toivottavasti viihdyt lukijana pitkään! :) Käyn kurkistamassa blogissasi!

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat