torstai 10. joulukuuta 2015

Joulukalenteri #10

4 kommenttia

 1. Ihan suuuper kiva saada taas videoo, sun videot on essi tosi mukavaa katottavaa ! :) Itselläkään ei onnistunut piparit tosta taikinasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, vaikkakin tuntuu edelleen aivan käsittämättömältä, että nämä videot voi olla niin kiinnostavia! :D Tuota taikinaa kyllä kannattaa välttää kuin ruttoa, jos ei halua pilata joulumieltään..

   Poista
 2. Mä oon ihan innoissaan tehny ite jo kolme piparitaikinaa tänä talvena. Ainakaan toistaiseksi en oo palaamassa takaisin kaupan mössöihin :) Mun ongelma on vaan se, että en omista vieläkään kaulinta... (Ei sitä tietenkään ikinä kaupassa muista.) Onneksi kotoa on aina löytynyt jokin tasainen lasipullo tai kahvikuppi :D Mut hei oli taas hyvä video!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh! Mä oon pitkään miettinyt, et pitäisikö tehdä joskus ite, mutta en oo viittinyt ottaa riskiä että taikina ei onnistukaan. Omasta luottotaikinasta kun on aina onnistunut piparit hyvin. :) Saat antaa mulle sun reseptin, niin teen ens kerralla taikinan itse! :D

   Poista

Kommenttisi tulee näkyviin vasta kun olen hyväksynyt sen, älä siis suotta kirjoita kommenttiasi moneen kertaan! :)
Huomaathan, etten julkaise asiattomia tai arvostelevia kommentteja; opettajat ja valmentajat hoitavat ratsastukseni korjaamisen.

Suositut tekstit

Kuukauden luetuimmat